Bingo Foto replika ure
Dörr Flash- / Mikrofon Vinkelskinne er forsynet med standard gevindskrue, så den passer i bunden af alle video- og still-kameraer. Flashskoen er ligeledes standard og passer derfor til næsten alle mikrofoner og alle typer af videolys og flash.
Rigtig smart "rig" til dit digitale SLR eller videokamera, som giver mulighed for at optage i usædvanlige vinkler og situationer.
Kraftigt lys til video- og fotoopgaverne. 120 LEDpærer giver et fantastisk lys og er samtidig meget lidt energiforbrugende. Farvetemperaturen er 5.600k og der medfølger et farvefilter der kan benyttes hvis en varmere farvetone ønskes. Benytter 4 stk. AA batterier.

Vinkelskinne til montering under kameraet medfølger i pakken.
Lumie Play er mellemmodellen i størrelse og lysstyrke i Lumie sortimentet. Dette er en belsyning du kan altid tage med dig og giver ekstra belysning. Perfekt til at filme og som fyld flash. USB Genopladeligt Li-on batterier giver overlegen batterilevetid. Desuden er der inkluderet et sæt af snapfiltre og filtre der modificerer farvetemperatur og lysfordeling. Man kan samtidigt bruge op til 3 filtre for at opnå forskellige virkninger. Filtre og filterholderen er alle leveret med en bæretaske.


Tekniske specifikationer:

Montering: Hot shoe og 1/4 "hun

Batteri - 65 min
Lumie Play er den største og lysstærkeste LED belysning i Lumie sortimentet men den er stadig ekstrem bærbar. Medbring en eller to Lumie i dit kamera taske, så du altid er klar med maksimale lysstyrke. Lumie Muse er god belysning i de fleste situationer og med fremragende maksimal lysstyrke og 4 trins dæmpning for at justere lysstyrken. USB Genopladeligt Li-on batterier giver overlegen batterilevetid. Inkluderet er også et sæt af snapfiltre og filtre, der modificerer farvetemperatur og lysfordeling. Man kan samtidigt bruge op til 3 filtre for at opnå forskellige virkninger. Filtre og filterholderen er alle leveret med en bæretaske.
Lumie Play er den mindste model i størrelse og lysstyrke i Lumie sortimentet. Dette er en belsyning du kan altid tage med dig og giver ekstra belysning. Perfekt til at filme og som fyld flash. USB Genopladeligt Li-on batterier giver overlegen batterilevetid. Desuden er der inkluderet et sæt af snapfiltre og filtre der modificerer farvetemperatur og lysfordeling. Man kan samtidigt bruge op til 3 filtre for at opnå forskellige virkninger. Filtre og filterholderen er alle leveret med en bæretaske.


Matin Video LCD-øjestykke er perfekt til den der gerne vil optage video med sit DSLR og vil have de bedste og skarpeste optagelser. Øjestykket kan monteres på alle DSLR kameraer med den medfølgende elastik og giver mulighed for ekstrem kontrol af fokus skarphed og farvebalanse for den krævne video-amatør.
Reflecta DR10 er specielt udviklet til at brug ved reportage og interviews. Det kan let monteres på professionelle videokameraer, såsom Sony, Panasonic eller JVC. Videolyset kan også monteres på ethvert DSLR-kamera. Reflecta DR10 har 5 Power-LED'er på tilsammen 10 Watt. For at være forberedt på forskellig lysbetingelser er DR10 er udstyret med et blødt filter og et dagslysfilter. Lyskeglen kan endvidere reguleres.
Video-/fotolys med 105 LED lysdioder. Såvel lysstyrke som farvetemperatur kan justeres trinløst. Farvetemperaturen kan reguleres fra 3000 K til 6000 K. Med det justerbare vippehoved med hot shoe montering passer Reflecta RPL 105-VCT i næsten alle DSLR kameraer og videokameraer. Reflecta RPL 105-VCT drives enten af AA batterier eller Li-ion batteri (Sony NP-F).

Video-/fotolys med ekstra kraftig LED-lyskilde for bedre eksponeringer under dårlige lysforhold. Reflecta RPL 170 er udstyret med 170 lysdioder hvor lysstyrken kan justeres trinløst og farvetemperaturen kan justeres i to trin. Justerbart kuglehoved med Hotshoe og to Sony adaptere sikrer at RPL170 passer til næsten alle kamera / videokamera. RPL 170 strømforsynes med enten AA batterier (ikke inkluderet), Li-ion batterier (ikke inkluderet) - (Sony NP-F type) eller med medfølgende net adapter.
Video-/fotolys med LED-lyskilde for bedre eksponeringer under dårlige lysforhold. Reflecta RPL210-VCT er udstyret med 210 lysdioder med trinløs justering af lysstyrke samt farvetemperatur. Farve temperaturregulering fra 3000K til 6000K. Justerbart kuglehoved med hotshoe incl. låseskrue som passer til næsten alle kamera- / Camcorder sko. RPL210-VCT strømforsynes af, enten AA batterier (ikke inkluderet), Li-ion batteri (ikke inkluderet), eller fra medfølgende AC adapter.
Moderne LED Videolys. Med 49 dæmpbare LED-lamper 460 lux (svarende til 3,4 Watt) med en bred spredning på 60°. Justerbart kuglehoved der passer til næsten alle kameraer.

Leveres med: Sony hotshoe, 4x AA batterier, transparent- (5800 kelvin) og gul diffusor giver farve temperaturer på 3.200 Kelvin. og AC netadapter.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.