Bingo Foto
Pick-up mønsteret af den indbyggede mikrofon på videokameraer er omni-directional, hvilket betyder at det opfanger alle lyde i alle retninger ens, uanset hvilken retning du peger videokameraet. AZDEN ECZ-990 er en 6" lang retningsbestemt, eller "zoom" mikrofon med en super-cardioid mønster (ellipse formet). Den vil afhente motivets lyd mere klart og reducerer bivirknings lyde. Med 2 positioner; smal og bred har ECZ-990 har en rækkevidde på 35 meter. Benytter 1 "AAA" batteri, og leveres med en skum vindstøjshætte, hot shoe montering og hook-and-loop montageklæb.
Nu kan du optage i stereo direkte med Azden's SMX-10. Den 177 mm lange, dobbelt ensrettede elektret-kondensator mikrofon er drevet af et enkelt "AAA" batteri og har et indbygget kabel med et 3,5 mm stereo mini-stik. Leveres med en skumvindstøjshætte og kamera hot shoe montering.
AZDEN SMX-20 er designet til at arbejde med dagens højtydende DSLR-kameraer, SMX-20 tilbyder retningsbestemt stereolyd i høj kvalitet. SMX-20 er lille i størrelse men dens brede frekvensområde, lave støjniveau og retningsbestemte lyd er et stort skridt op fra kameraets indbyggede mikrofon. SMX-20 leveres komplet med skum vindstøjshætte, LR-44 batteri og antistød holder med hot shoe. Vedlagte kabel afsluttes med et 3,5 mm stereo mini-stik og forbindes direkte ind i kameraets mikrofon-stik.
AZDEN SMX-5 er designet til at arbejde med dagens højtydende DSLR-kameraer, SMX-5 entry level model giver stereolyd i høj kvalitet i et super kompakt letvægtsdesign. Den unikke og diskrete lodrete montering placerer mikrofonelementerne væk fra kamerahuset for en jævn respons. Et enkelt "AAA" batteri med en levetid på 1000 timer leverer strømmen. SMX-5 er udstyret med et stereoministik DSLR output kabel, tænd / sluk-knap og integreret hot shoe holder. En aftagelig skum vindstøjshætte er inkluderet.
JJC SGM-38 Lavalier mikrofon er ideel til scenen , auditorier, mødelokaler eller scenarier hvor der er behov for en diskret og let mikrofon . Denne retningsuafhængig mikrofon tillader 360 graders optagelse af lyd og giver flad og jævn frekvensgang og stort dynamikområde . Den aftagelige klips gør den let montering og giver fleksibilitet og komfort til brugeren.
Mikrofon vindhætte til udendørs brug. Uundværlig når du er på farten og gerne vil have en god lydkvalitet på dine optagelser.

Røde DeadCat Go er designet til at reducere vindstøj og passer til Røde VideoMic Go.
Mikrofon vindhætte til udendørs brug. Uundværlig når du er på farten og gerne vil have en god lydkvalitet på dine optagelser.

Røde DeadCat er designet til at reducere vindstøj og passer til RødeVM VideoMic.
Mikrofon vindhætte til udendørs brug. Uundværlig når du er på farten og gerne vil have en god lydkvalitet på dine optagelser.

Røde DeadCat Pro er designet til at reducere vindstøj og passer til Røde VideoMic Pro.
Mikrofon vindhætte til udendørs brug. Uundværlig når du er på farten og gerne vil have en god lydkvalitet på dine optagelser.

Røde DeadCat Pro er designet til at reducere vindstøj og passer til Røde Stereo VideoMic Pro.
Bygget på successen af Video Mic Pro, som hurtigt blev en standard for DSLR on-camera audio. RØDE’s originale Stereo VideoMic og den nye Stereo VideoMic Pro er en "high quality" stereo mikrofon for video optagelser og ideel for optagelse af live musik. Baseret på et matched par høj sensitive ½”cardioid kondensator kapsler i XY opstilling giver lyden naturlig dybde. Monteres direkte i kameraets standard flashholder og er forsynet med standard 3,5mm stereo MiniJack stik. Denne mikrofon benytter 1 stk. 9V batteri - 6LR61 (medfølger ikke). Der ydes 10 års garanti på Røde Stereo VideoMic Pro ved registrering af produktet på www.rodemic.com
Klar, retningsbestemt lyd på farten! Kompakt designet med lav vægt, VideoMic GO leverer klar, skarpe, retningsbestemt lyd med en utrolig brugervenlighed. Den retningsbestemte karakteristik fokuserer direkte foran mikrofonen og reducerer andre omgivende lyde, hvilket sikrer, at motivet er isoleret fra forstyrrende baggrundsstøj. Den integrerede Rycote® Lyre® shock mount isolerer mikrofonen mod stød og vibrationer, der ellers kunne forstyrre din lyd. VideoMic GO har ingen komplicerede kontakter eller indstillinger og er drevet af kameraets eksterne mikrofonindgang og kræver ingen batterier, så du går aldrig glip af en viktig optagelse.
Ny udgave af Video Mic Pro med Rycote ophæng, som nærmest eliminerer støj fra kamerarystelser. Lækker letvægts Videomikrofon (85 gram) med kamerasko & batteriboks. Denne nye Video Mikrofon Pro Rycote har nye features specielt udviklet til "High end" video. Støj overførslen er blevet reduceret betydeligt, ved hjælp af et forbedret og mere elegant ophæng samt letvægts kabel. Som førende producent på markedet er det naturligt, at Røde har skabt et høj kvalitets produkt der opfylder de krav og behov i branchen. HDSLR revolutionen har gjort filmkvalitet tilgængeligt på forbrugerniveau, dertil forventes en matchende audio kvalitet. Mikrofonen's har 2 trins high pass filter (-10 / -20 dB) der vil kunne reducere lyde som klimaanlæg, trafik, samt mekaniske eller motorstøj fra kameraet. Denne mikrofon benytter 1 stk. 9V batteri - 6LR61 (medfølger ikke). Der ydes 10 års garanti på Røde VideoMic Pro ved registrering af produktet på www.rodemic.com

RØDE VideoMic er en professionel 1/2" kondensator shotgun mikrofon designet til brug for videokamera, DSLR og audio recordere. Baseret på den seneste "film industri" teknologi, er denne mikrofon designet specielt til brug med de nyeste højkvalitets video- og DSLR kameraer. Mikrofonen udviser lav støj og en usædvanlig stor båndbredde for en mikrofon af denne størrelse. Mikrofonen drives af et standard 9 volts batteri og er udstyret med et "high-pass" filter til at reducere uønsket lavfrekvente lydgener. Denne mikrofon benytter 1 stk. 9V batteri - 6LR61 (medfølger ikke). Der ydes 10 års garanti på Røde VM Video Mikrofon ved registrering af produktet på www.rodemic.com
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure