Bingo Foto
Pick-up mønsteret af den indbyggede mikrofon på videokameraer er omni-directional, hvilket betyder at det opfanger alle lyde i alle retninger ens, uanset hvilken retning du peger videokameraet. AZDEN ECZ-990 er en 6" lang retningsbestemt, eller "zoom" mikrofon med en super-cardioid mønster (ellipse formet). Den vil afhente motivets lyd mere klart og reducerer bivirknings lyde. Med 2 positioner; smal og bred har ECZ-990 har en rækkevidde på 35 meter. Benytter 1 "AAA" batteri, og leveres med en skum vindstøjshætte, hot shoe montering og hook-and-loop montageklæb.
Nu kan du optage i stereo direkte med Azden's SMX-10. Den 177 mm lange, dobbelt ensrettede elektret-kondensator mikrofon er drevet af et enkelt "AAA" batteri og har et indbygget kabel med et 3,5 mm stereo mini-stik. Leveres med en skumvindstøjshætte og kamera hot shoe montering.
AZDEN SMX-20 er designet til at arbejde med dagens højtydende DSLR-kameraer, SMX-20 tilbyder retningsbestemt stereolyd i høj kvalitet. SMX-20 er lille i størrelse men dens brede frekvensområde, lave støjniveau og retningsbestemte lyd er et stort skridt op fra kameraets indbyggede mikrofon. SMX-20 leveres komplet med skum vindstøjshætte, LR-44 batteri og antistød holder med hot shoe. Vedlagte kabel afsluttes med et 3,5 mm stereo mini-stik og forbindes direkte ind i kameraets mikrofon-stik.
AZDEN SMX-5 er designet til at arbejde med dagens højtydende DSLR-kameraer, SMX-5 entry level model giver stereolyd i høj kvalitet i et super kompakt letvægtsdesign. Den unikke og diskrete lodrete montering placerer mikrofonelementerne væk fra kamerahuset for en jævn respons. Et enkelt "AAA" batteri med en levetid på 1000 timer leverer strømmen. SMX-5 er udstyret med et stereoministik DSLR output kabel, tænd / sluk-knap og integreret hot shoe holder. En aftagelig skum vindstøjshætte er inkluderet.
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure