Bingo Foto replika ure
Med Wireless Slave-teknologi, et reflekterende svinghoved og en konstant LED-lyskilde til videoarbejde åbner Canon Speedlite 320EX op for nye kreative muligheder for EOS-fotografer. Selvom Speedlite 320EX ikke vejer meget og er bærbar, har den et guidenummer på 32 (m, ISO 100), hvilket giver den nok styrke til at oplyse store områder og motiver på lang afstand. Med en indbygget kontinuerlig LED-lyskilde er Speedlite 320EX lige så nyttig til videooptagelse med lav belysning som til stillbilleder.
Speedlite 430EX II kan når den anvendes sammen med kompatible EOS kameraer, betjenes via kameraets menusystem. Dermed får fotografen hurtigt og effektiv kontrol over alle funktioner i såvel kamera som flash i en og samme brugerflade. Speedlite 430EX II har et ledetal på 43 (m/ISO 100 ved 105 mm.) og kan lyse billedfeltet op helt ned til en vidvinkelbrændvidde på 14 mm. Den nye flash erstatter Speedlite 430EX og byder, ud over den fornemme integration med kameraet, på en række andre nyheder. Blandt disse kan nævnes, at genopladningstiden er blevet 20 procent hurtigere samtidig med, at processen er blevet langt mere lydløs.
En meget kraftig proffessionel flash med ledetal 60 til brug både på kameraet og som ekstern flash med indbygget radiostyret affyring, som gør det muligt at fjernstyre lysforhold over afstande på op til 30 m. Uanset om du bruger Speedlite 600EX-RT på kameraet eller via fjernbetjening, sikrer Canons E-TTL II-flashmåling den rigtige eksponering hver gang. Placér dit EOS-kamera hvor som helst, og betjen det vha. Speedlite 600EX-RT fra op til 30 meters afstand. Du skal bare montere en Speedlite Transmitter ST-E3-RT radioudløser eller en ekstra Speedlite 600EX-RT-flashenhed på kameraet, så kan du nyde dramatiske alternative synsvinkler. Der kan udløses op til 15 kameraer samtidigt for synkroniseret optagelse.

Ved køb af denne flash inden d. 31 januar 2016, giver Canon dig kr. 250,00 retur i Cash-Back. Se mere på Canons hjemmeside: http://www.canon.dk/cashback/
Basic 160 flash kit er et middel kraftigt flashkit til den som gerne vil lave flotte portrætbilleder, eller til virksomheden, som vil i gang med produktfoto.

DS160 er på 160W og har et ledetal på 42. Lysstyrken kan dæmpes trinløst ned til 1/16 (4 blænder).

Dörr BASIC 160 FLASH KIT består af: 2 stk DS-160 flash, 2 stk lampestativer, 2 stk paraply softbokse 60x60 cm, 1 stk synckabel og 2 stk pilotpærer.
Fjernlager : 24 timer til butik 48 timer til jeres adresse.Meike MK-14EXT er en smart macro-flash der giver kreative belysningsmuligheder til fotografer, der laver næroptagelser, både på stedet og i studiet. Ringflash-designet giver mulighed for en ensartet belysning af små motiver – det er ideelt til naturfotografer, der fotograferer blomster og insekter, og folk, der arbejder med professionelle videnskabelige formål. TTL-måling dedikeret til alle Canon EOS digitale kameraer, gør præcis flasheksponering enkelt. Højere ydelse med et ledetal på 14 (ISO 100) giver mulighed for at bruge små blændeåbninger til udvidet dybdeskarphed ved næroptagelser. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 60mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.
Fjernlager : 24 timer til butik 48 timer til jeres adresse .Meike MK-14EXT er en smart macro-flash der giver kreative belysningsmuligheder til fotografer, der laver næroptagelser, både på stedet og i studiet. Ringflash-designet giver mulighed for en ensartet belysning af små motiver – det er ideelt til naturfotografer, der fotograferer blomster og insekter, og folk, der arbejder med professionelle videnskabelige formål. TTL-måling dedikeret til alle Nikon DSLR kameraer, gør præcis flasheksponering enkelt. Højere ydelse med et ledetal på 14 (ISO 100) giver mulighed for at bruge små blændeåbninger til udvidet dybdeskarphed ved næroptagelser. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 60mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.
Meike MK-FC100 Macro LED Ring Flash er en ringflash / ringlys, som egner sig perfekt til makrooptagelser. Der er mulighed for både fast lys og flasudladning. Meike MK-FC100 Macro LED Ring Flash er forsynet med 32 LED lys, som kan indstilles i 8 lys niveauer, som alle kan fintunes i 3 niveauer. Det er muligt at benytte hver side seperat, forstået på den måde at venstre eller højre side kan afbrydes. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.

Meike MK-FC100 Macro LED Ring Flash kan benyttes til DSLR kameraer fra Canon, Nikon, Olympus og Pentax.
Meike MK-FC110 Macro LED Ring Flash er en ringflash / ringlys, som egner sig perfekt til makrooptagelser. Der er mulighed for både fast lys og flasudladning. Meike MK-FC110 Macro LED Ring Flash er forsynet med 18 High Power LED lys, som kan indstilles i 8 lys niveauer, som alle kan fintunes i 3 niveauer. Det er muligt at benytte hver side seperat, forstået på den måde at venstre eller højre side kan afbrydes. Der medfølger farvefilter, så der mulighed for veksle imellem 5500k og 3200k. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.

Meike MK-FC110 Macro LED Ring Flash kan benyttes til DSLR kameraer fra Canon, Nikon, Olympus og Pentax.
Meike Speedlight MK910 er en lækker højt ydende flash til den avancerede amatør og den professionelle, der ønsker en flash med de bedste specifikationer. Meike Speedlight MK910 har I-TTL, ledetal på hele 60, 8 manuelle indstillinger af lysmængde, stroboskoplys til formning af lys, High-Speed synkronosering og synkronisering ved både første og sidste lukkergardin.

Meike Speedlight MK910 kan benyttes som master i forbindelse med andre kompatible flash.
Meike Speedlite MK580 er en højtydende flash der lægger sig meget tæt op ad den populære Canon Speedlite 580EX. Der er en række forbedringer i forhold til den tidligere model, bl.a. at genopladningstiden nu er 20% hurtigere end forgængeren, derudover er foden nu af metal, hvilket har øget kontakten mellem kamera og flash, samtidig med at koblingen mellem de to enheder er blevet mere robust. Samtidig er Meike Speedlite MK580 blevet mere modstandsdygtig overfor støv og fugt. Meike Speedlite MK580 er en kraftig D-SLR flash med et ledetal på 58 (ISO 100) .
Meike Speedlite MK950 kan benyttes automatisk på alle Canon digitale EOS kameraer. det er en kraftig flash med et stort ledetal på 53 v/ ISO 100. Flashen har både manuel og automatisk zoom der følger objektivet. Lyn-hurtig opladning sikrer at flashen altid er klar til brug, opladningstiden er kun 3 sekunder. Funktioner som TTL, dreje- og kipbart hoved fra den originale flash, går igen i denne flash.
Meike Speedlite MK950 kan benyttes automatisk på alle Nikon digitale SLR kameraer. det er en kraftig flash med et stort ledetal på 53 v/ ISO 100. Flashen har både manuel og automatisk zoom der følger objektivet. Lyn-hurtig opladning sikrer at flashen altid er klar til brug, opladningstiden er kun 3 sekunder. Funktioner som TTL, dreje- og kipbart hoved fra den originale flash, går igen i denne flash.
Denne lette, men kraftige, kompakte flash giver alsidige og kreative muligheder for belysning - selv under vanskelige og dårlige lysforhold. Der er heller ingen irriterende kabler takket være fjernbetjeningens (RC) trådløse funktionalitet. Designet har også en bounce head til indirekte flash set-ups. FL-300R flashen har et ledetal på 28 ved ISO 200 og kan styres direkte fra kameraets LCD. Ud over at være nem at transportere i enhver kamerataske, matcher dens slanke ydre og stilfuldt sølvfarvet finish også PEN modellernes klassiske look perfekt. FL-300R er også udstyret med et integreret wide panel til at dække området op til et Micro Four Thirds optik med en brændvidde på 9mm.
Dette er det første Olympus flashsystem nogensinde, der har en indbygget LED specielt designet til vanskelig belysning, både til billeder og film. Til billeder har FL-600R også en trådløs funktion, der giver op til fire kanaler og grupper på lang afstand i Commander funktionen, til utroligt alsidig belysning af det motiv du optager. Og der er endnu mere alsidighed takket være en justerbar vinkel på op til 90 grader og drejning fra side til side på op til 180 grader, samt en diffuserplade til blødere belysning. Oven i alt dette gør en indbygget vælgerknap og piletast alle menufunktionerne utroligt brugervenlige.
Reflecta VisiLux Studio Kit Pro 1 leveres med 3 flash lamper på hver 180 watt. med indbygget slave. Flashtriggeren som er inkluderet i kittet aktiverer flashene via trådløs radiosignal. Flashene har trinløs justering af flash styrken og 2 trins justering af pilot lyset. Derudover er der indbygget slave aktivering af flash samt en buzzer som afgiver lyd ved aktivering som også kan deaktiveres.

Kittet består foruden flashene af 3 stativer, en stor 50x70 cm softbox, en hvid og en sølv paraply og leveres i en praktisk taske med plads til det hele.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.