Bingo Foto replika ure
Med Wireless Slave-teknologi, et reflekterende svinghoved og en konstant LED-lyskilde til videoarbejde åbner Canon Speedlite 320EX op for nye kreative muligheder for EOS-fotografer. Selvom Speedlite 320EX ikke vejer meget og er bærbar, har den et guidenummer på 32 (m, ISO 100), hvilket giver den nok styrke til at oplyse store områder og motiver på lang afstand. Med en indbygget kontinuerlig LED-lyskilde er Speedlite 320EX lige så nyttig til videooptagelse med lav belysning som til stillbilleder.
Speedlite 430EX II kan når den anvendes sammen med kompatible EOS kameraer, betjenes via kameraets menusystem. Dermed får fotografen hurtigt og effektiv kontrol over alle funktioner i såvel kamera som flash i en og samme brugerflade. Speedlite 430EX II har et ledetal på 43 (m/ISO 100 ved 105 mm.) og kan lyse billedfeltet op helt ned til en vidvinkelbrændvidde på 14 mm. Den nye flash erstatter Speedlite 430EX og byder, ud over den fornemme integration med kameraet, på en række andre nyheder. Blandt disse kan nævnes, at genopladningstiden er blevet 20 procent hurtigere samtidig med, at processen er blevet langt mere lydløs.
En meget kraftig proffessionel flash med ledetal 60 til brug både på kameraet og som ekstern flash med indbygget radiostyret affyring, som gør det muligt at fjernstyre lysforhold over afstande på op til 30 m. Uanset om du bruger Speedlite 600EX-RT på kameraet eller via fjernbetjening, sikrer Canons E-TTL II-flashmåling den rigtige eksponering hver gang. Placér dit EOS-kamera hvor som helst, og betjen det vha. Speedlite 600EX-RT fra op til 30 meters afstand. Du skal bare montere en Speedlite Transmitter ST-E3-RT radioudløser eller en ekstra Speedlite 600EX-RT-flashenhed på kameraet, så kan du nyde dramatiske alternative synsvinkler. Der kan udløses op til 15 kameraer samtidigt for synkroniseret optagelse.

Ved køb af denne flash inden d. 31 januar 2016, giver Canon dig kr. 250,00 retur i Cash-Back. Se mere på Canons hjemmeside: http://www.canon.dk/cashback/
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.