Bingo Foto replika ure
Fjernlager : 24 timer til butik 48 timer til jeres adresse.Meike MK-14EXT er en smart macro-flash der giver kreative belysningsmuligheder til fotografer, der laver næroptagelser, både på stedet og i studiet. Ringflash-designet giver mulighed for en ensartet belysning af små motiver – det er ideelt til naturfotografer, der fotograferer blomster og insekter, og folk, der arbejder med professionelle videnskabelige formål. TTL-måling dedikeret til alle Canon EOS digitale kameraer, gør præcis flasheksponering enkelt. Højere ydelse med et ledetal på 14 (ISO 100) giver mulighed for at bruge små blændeåbninger til udvidet dybdeskarphed ved næroptagelser. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 60mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.
Fjernlager : 24 timer til butik 48 timer til jeres adresse .Meike MK-14EXT er en smart macro-flash der giver kreative belysningsmuligheder til fotografer, der laver næroptagelser, både på stedet og i studiet. Ringflash-designet giver mulighed for en ensartet belysning af små motiver – det er ideelt til naturfotografer, der fotograferer blomster og insekter, og folk, der arbejder med professionelle videnskabelige formål. TTL-måling dedikeret til alle Nikon DSLR kameraer, gør præcis flasheksponering enkelt. Højere ydelse med et ledetal på 14 (ISO 100) giver mulighed for at bruge små blændeåbninger til udvidet dybdeskarphed ved næroptagelser. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 60mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.
Meike MK-FC100 Macro LED Ring Flash er en ringflash / ringlys, som egner sig perfekt til makrooptagelser. Der er mulighed for både fast lys og flasudladning. Meike MK-FC100 Macro LED Ring Flash er forsynet med 32 LED lys, som kan indstilles i 8 lys niveauer, som alle kan fintunes i 3 niveauer. Det er muligt at benytte hver side seperat, forstået på den måde at venstre eller højre side kan afbrydes. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.

Meike MK-FC100 Macro LED Ring Flash kan benyttes til DSLR kameraer fra Canon, Nikon, Olympus og Pentax.
Meike MK-FC110 Macro LED Ring Flash er en ringflash / ringlys, som egner sig perfekt til makrooptagelser. Der er mulighed for både fast lys og flasudladning. Meike MK-FC110 Macro LED Ring Flash er forsynet med 18 High Power LED lys, som kan indstilles i 8 lys niveauer, som alle kan fintunes i 3 niveauer. Det er muligt at benytte hver side seperat, forstået på den måde at venstre eller højre side kan afbrydes. Der medfølger farvefilter, så der mulighed for veksle imellem 5500k og 3200k. Leveres inkl. adapterringe til objektiver med en filterdiameter på: 52mm, 55mm, 58mm, 62mm, 67mm, 72mm og 77mm.

Meike MK-FC110 Macro LED Ring Flash kan benyttes til DSLR kameraer fra Canon, Nikon, Olympus og Pentax.
Meike Speedlight MK910 er en lækker højt ydende flash til den avancerede amatør og den professionelle, der ønsker en flash med de bedste specifikationer. Meike Speedlight MK910 har I-TTL, ledetal på hele 60, 8 manuelle indstillinger af lysmængde, stroboskoplys til formning af lys, High-Speed synkronosering og synkronisering ved både første og sidste lukkergardin.

Meike Speedlight MK910 kan benyttes som master i forbindelse med andre kompatible flash.
Meike Speedlite MK580 er en højtydende flash der lægger sig meget tæt op ad den populære Canon Speedlite 580EX. Der er en række forbedringer i forhold til den tidligere model, bl.a. at genopladningstiden nu er 20% hurtigere end forgængeren, derudover er foden nu af metal, hvilket har øget kontakten mellem kamera og flash, samtidig med at koblingen mellem de to enheder er blevet mere robust. Samtidig er Meike Speedlite MK580 blevet mere modstandsdygtig overfor støv og fugt. Meike Speedlite MK580 er en kraftig D-SLR flash med et ledetal på 58 (ISO 100) .
Meike Speedlite MK950 kan benyttes automatisk på alle Canon digitale EOS kameraer. det er en kraftig flash med et stort ledetal på 53 v/ ISO 100. Flashen har både manuel og automatisk zoom der følger objektivet. Lyn-hurtig opladning sikrer at flashen altid er klar til brug, opladningstiden er kun 3 sekunder. Funktioner som TTL, dreje- og kipbart hoved fra den originale flash, går igen i denne flash.
Meike Speedlite MK950 kan benyttes automatisk på alle Nikon digitale SLR kameraer. det er en kraftig flash med et stort ledetal på 53 v/ ISO 100. Flashen har både manuel og automatisk zoom der følger objektivet. Lyn-hurtig opladning sikrer at flashen altid er klar til brug, opladningstiden er kun 3 sekunder. Funktioner som TTL, dreje- og kipbart hoved fra den originale flash, går igen i denne flash.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.