Bingo Foto replika ure
Dörr flash bouncher. Rigtig god kvalitet.

Passer til:

Canon 580EX/ 580 EX ll, Sony HVL-F58AM, Sigma EF500DG super/EF 500DG ST/ EF530 DG serie.

65x44mm
Dörr flash bouncher. Rigtig god kvalitet.

Passer til:

Canon 430EX, 430EX ll, Pentax AF360FGZ, Sony HVL F36AM/F42AM, Minolta 3600HS, Nissin 250Tr, Cullmann D4500, Soligor DG420Z

Dimension: 60x40mm
Dörr flash bouncher. Rigtig god kvalitet.

Passer til:

Nikon SB-600, Olympus FL-36.

60x37mm
Standard lampestativ til foto studie. Stativet fylder 70 cm sammenfoldet og kan forlænges op til ca. 180 cm i udslået tilstand.
100 cm Reflektor skærm, som kun fylder 35 cm når den er sammenklappet og derfor er super anvendelig når du er på farten. 5 i 1 betyder at du har alle de gængse farvetoner at vælge imellem: Guld (sollys), sølv, hvid, sort og transperant. Leveres med en 35 cm transport pose.
60 cm Reflektor skærm, som kun fylder 20 cm når den er sammenklappet og derfor er super anvendelig når du er på farten. 5 i 1 betyder at du har alle de gængse farvetoner at vælge imellem: Guld (sollys), sølv, hvid, sort og transperant. Leveres med en 20 cm transport pose.
80 cm Reflektor skærm, som kun fylder 30 cm når den er sammenklappet og derfor er super anvendelig når du er på farten. 5 i 1 betyder at du har alle de gængse farvetoner at vælge imellem: Guld (sollys), sølv, hvid, sort og transperant. Leveres med en 30 cm transport pose.
JJC Flash Trigger & Remote Control er et tre i en kit, som fungerer som kabeludløser, trådløs udløser og trådløs flash udløser. Brugervenligheden og den lange rækkevidde (op til 30 meter) gør den uundværlig for alle DSLR-brugere. Som fjernbetjening kan man kontrollere kameraets lukker, autofokus og serieoptagelse. Specialiseret fotografering som f.eks. sport, landskab, vilde dyr og meget mere ville ikke være muligt uden disse funktioner. Fjernudløsning af op til to flash og studiolys er også muligt. Dette er helt essentielt til fotografering på afstand, hvor ekstra lys er påkrævet. Når JJC Flash Trigger & Remote Control bruges til udløsning af slave flash og studiolys gør fjernbetjeningen det muligt for fotografen frit at placere flash-enheder eller lys, så de bedst mulige billeder opnås. Kan benyttes på DSLR kameraer fra alle de store mærker - dog ikke Sony.
Meike flash bouncher, som er special fremstillet til at passe på Nikon Speedlight SB-900 eller Meike Speedlight MK-910. Rigtig god kvalitet og giver et dejligt blødt lys. Et must for DSLR fotografen.
Micnova Beauty Dish Diffuser Kit bruges af professionelle fotografer i deres arbejde med portrætter og mode til at producere koncentreret lys i høj kvalitet med den karakteristiske runde ring af lys i modellens øje. Micnova Beauty Dish Diffuser Kit kan bruges med næsten alle typer af flash (f.eks. Nikons Speedlight og Canons Speedlite) Kittet består af: 12" Beauty Dish, Gennemsiknnelig deflektor, aluminium deflektor, stof-diffuser, bikubemønster skærm og diverse adaptorer.
Velcro strop der anvendes bl.a. til at fastgøre Micnova Speed Grid til flashen.
Micnova MQ-D10 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D12 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D11 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D5 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D7 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Praktisk spiralkabel så flashen kan anvendes uden at være monteret på kameraet. Alle flashens funktioner overføres.
Soft boxen forvandler dit flashlys fra hårdt og direkte, til et blødt, diffust lys uden hårde skygger. Soft boxen kan hurtigt foldes sammen så den er nem at opbevare og transportere. Det medfølgende beslag placeres på f.eks. et stativ, flashen monteres i flashskoen på beslaget og soft boxen sættes fast i beslagets monteringsring. Størrelse: 60x60 cm.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.