Bingo Foto
Dörr flash bouncher. Rigtig god kvalitet.

Passer til:

Canon 580EX/ 580 EX ll, Sony HVL-F58AM, Sigma EF500DG super/EF 500DG ST/ EF530 DG serie.

65x44mm
Dörr flash bouncher. Rigtig god kvalitet.

Passer til:

Canon 430EX, 430EX ll, Pentax AF360FGZ, Sony HVL F36AM/F42AM, Minolta 3600HS, Nissin 250Tr, Cullmann D4500, Soligor DG420Z

Dimension: 60x40mm
Dörr flash bouncher. Rigtig god kvalitet.

Passer til:

Nikon SB-600, Olympus FL-36.

60x37mm
Standard lampestativ til foto studie. Stativet fylder 70 cm sammenfoldet og kan forlænges op til ca. 180 cm i udslået tilstand.
100 cm Reflektor skærm, som kun fylder 35 cm når den er sammenklappet og derfor er super anvendelig når du er på farten. 5 i 1 betyder at du har alle de gængse farvetoner at vælge imellem: Guld (sollys), sølv, hvid, sort og transperant. Leveres med en 35 cm transport pose.
60 cm Reflektor skærm, som kun fylder 20 cm når den er sammenklappet og derfor er super anvendelig når du er på farten. 5 i 1 betyder at du har alle de gængse farvetoner at vælge imellem: Guld (sollys), sølv, hvid, sort og transperant. Leveres med en 20 cm transport pose.
80 cm Reflektor skærm, som kun fylder 30 cm når den er sammenklappet og derfor er super anvendelig når du er på farten. 5 i 1 betyder at du har alle de gængse farvetoner at vælge imellem: Guld (sollys), sølv, hvid, sort og transperant. Leveres med en 30 cm transport pose.
JJC Flash Trigger & Remote Control er et tre i en kit, som fungerer som kabeludløser, trådløs udløser og trådløs flash udløser. Brugervenligheden og den lange rækkevidde (op til 30 meter) gør den uundværlig for alle DSLR-brugere. Som fjernbetjening kan man kontrollere kameraets lukker, autofokus og serieoptagelse. Specialiseret fotografering som f.eks. sport, landskab, vilde dyr og meget mere ville ikke være muligt uden disse funktioner. Fjernudløsning af op til to flash og studiolys er også muligt. Dette er helt essentielt til fotografering på afstand, hvor ekstra lys er påkrævet. Når JJC Flash Trigger & Remote Control bruges til udløsning af slave flash og studiolys gør fjernbetjeningen det muligt for fotografen frit at placere flash-enheder eller lys, så de bedst mulige billeder opnås. Kan benyttes på DSLR kameraer fra alle de store mærker - dog ikke Sony.
LumiQuest FXtra
Kr. 199,00
FXtra er en kompakt filterholder holder samt et filtersæt, der omfatter et rødt, blåt og et gult effekt filter, plus et udvalg af de grønne og CTO (farvetemperatur orange) filtre, der kræves for at skabe den rette farvebalance mellem din flash og lyset fra både lysstofrør og glødelamper, samt dagslys. Alt LumiQuest tilbehør (og mange andre mærker) kan fastgøres, når FXtra er påmonteret flashen.
Denne softboks spreder lyset med flash i den direkte flash position. Lyset er blødgjort og mere jævnt fordelt, når det passerer gennem denne centervægtede og matterede diffuser og udvider lyskilden til en bredde omkring 10 gange størrelsen af hvad flashhovedet selv kan yde.

Anvendelse: For at opnå et blødere look med reducerede skygger.
LumiQuest Softbox III er omtrent dobbelt størrelse af den oprindelige softboks og udvider lyskilden til en bredde omkring 20 gange størrelsen af hvad flashhovedet selv kan yde, hvorved der produceres betydeligt blødere skygger. Ligesom den oprindelige Softboks (LQ-107), er Softboks III centervægtet.

Anvendelse: At producere de blødeste mulige skygger fra en softboks monteret på kameraet.
Meike flash bouncher, som er special fremstillet til at passe på Nikon Speedlight SB-900 eller Meike Speedlight MK-910. Rigtig god kvalitet og giver et dejligt blødt lys. Et must for DSLR fotografen.
Micnova Beauty Dish Diffuser Kit bruges af professionelle fotografer i deres arbejde med portrætter og mode til at producere koncentreret lys i høj kvalitet med den karakteristiske runde ring af lys i modellens øje. Micnova Beauty Dish Diffuser Kit kan bruges med næsten alle typer af flash (f.eks. Nikons Speedlight og Canons Speedlite) Kittet består af: 12" Beauty Dish, Gennemsiknnelig deflektor, aluminium deflektor, stof-diffuser, bikubemønster skærm og diverse adaptorer.
Velcro strop der anvendes bl.a. til at fastgøre Micnova Speed Grid til flashen.
Micnova MQ-D10 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D12 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D11 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D5 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Micnova MQ-D7 - Diffuseren passer ned over flashhovedet og giver en ensartet lysfordeling over hele motivet. Det bløde lys er meget velegnet til bl.a. portrætfotos. Et "MUST" for den seriøse fotograf!
Praktisk spiralkabel så flashen kan anvendes uden at være monteret på kameraet. Alle flashens funktioner overføres.
Soft boxen forvandler dit flashlys fra hårdt og direkte, til et blødt, diffust lys uden hårde skygger. Soft boxen kan hurtigt foldes sammen så den er nem at opbevare og transportere. Det medfølgende beslag placeres på f.eks. et stativ, flashen monteres i flashskoen på beslaget og soft boxen sættes fast i beslagets monteringsring. Størrelse: 60x60 cm.
Smart kit til den perfekte lyslægning med din flash. Sættet består af en stor, en mindre og en lille reflektor til montering på din flash, som alle tre kan formes til at give det bedste reflekterede lys. Ydermere er det et filtersæt bestående af hele 19 farvede filtre samt en holder til dem. Til brug til effektlys eller baggrundsbelysning er der også "Grid" til montering på flashen.
Lækkert radiostyret udløserkit til løse Canon håndflash. Rækkevide 50m. Der kan købes flere modtagere, så flere flash kan styres på samme tid. Ved hjælp af medfølgende sync-kabel, kan modtageren også bruges som udløser af flashanlæg. Købes remote kabel, kan kittet også bruges som radiostyret udløser til kameraet. Passer til alle Canon EOS modeller.
Lækkert radiostyret udløserkit til løse Nikon håndflash. Rækkevide 50m. Der kan købes flere modtagere, så flere flash kan styres på samme tid. Ved hjælp af medfølgende sync-kabel, kan modtageren også bruges som udløser af flashanlæg. Købes remote kabel, kan kittet også bruges som radiostyret udløser til kameraet. Passer til alle Nikons SLR modeller.
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure