Bingo Foto replika ure
Benro A38T er et robust, gedigent og præsentabelt etbensstativ og er et rigtig lækkert stativ, som med kuglehoved i foden er nemt at panorere med og som samtidig kan låses. Med sine fire sektioner kan Benro A38TD trækkes ud i en fin højde. Det er forsynet med en kraftig, blød gummifod, der sidder på sit eget kuglehoved. Det gør, at du kan bruge stativet indendørs uden at sætte mærker i gulve, og at du kan lave blødere panoreringer.
B-Grip er et nyt produkt udviklet til at bære et systemkamera i et bælte om taljen. B-Grip er gennemtestet for den absolut bedste ergonomi.

• Produceret i specielt forstærket nylonmateriale • Længde: 19,5 cm • Bredde: 8,5 cm • Højde: 3,5 cm • Vægt: 135 gr. • Maks. belastning: 8 kg.
B-Grip Uno
Kr. 399,00
Kameraet fastgjort på rygsækken – takket være UNO – er ekstremt stabil, når du er på farten. Det er også yderst komfortabelt, da du undgår tryk på nakken, som fås ved de almindelige kameraremme. Kameraets tilgængelighed er meget enkel, intuitiv og hurtig.

En ideel løsning til udendørs fotografering, trekking, vandreture, turisme og alle former for fotoeventyr.
Et rigtig godt etbensstativ fra Braun udført i aluminium. Har en platform, som passer de fleste kameraer og videokameraer. Stativet har en maksimal højde på hele 171 cm og kun 55 cm sammenfoldet. Stativet er nemt at bære med en vægt på kun 370 gram og er lynhurtigt at sætte op og ideelt når der er begrænset plads. Braun Light Weight M1 kan bære udstyr som vejer op til 3 kilo. En praktisk bæretaske medfølger.
Trefod til digital spejlrefleks og mindre camcordere. 3-vejs quick release hoved. Snap lås. Gear elevator. Vaterpas. Låsbar center beslag. 3-vejs teleskop aluminiumsben.

Min. højde: 52cm - Max. højde: 147cm - Sammenfoldet længde: 55cm

Vægt med hoved: 1003g - Max. kamera vægt: 2,5kg
Med en samlet længde på kun 22 cm og en vægt på kun 250 gram er dette et aluminium stativ, der kræver meget lidt plads, hvilket gør det til det ideelle rejsestativ til fotografer og videofotografer. I kombination med aluminium kuglehovedet, opfylder Cullmann Magnesit Copter alle krav til et stabilt bord stativ. Stativet kan også benyttes som flash-stativ. Denne model har yderligere adapter til de fleste smartphones.
Med en samlet længde på kun 22 cm og en vægt på kun 250 gram er dette et aluminium stativ, der kræver meget lidt plads, hvilket gør det til det ideelle rejsestativ til fotografer og videofotografer. I kombination med aluminium kuglehovedet, opfylder Cullmann Magnesit Copter alle krav til et stabilt bord stativ. Stativet kan også benyttes som flash-stativ.
Lækkert stativ fra tyske Cullmann, som er multifunktionelt og som har et tre-vejs hoved med det gennemprøvede Cullmann Quick Release System, så kameraet hurtigt kan på- og afmonteres.

Stativbenene er tredelte og med klik-beslag, som er hurtigt at benytte. Midtersøjlen er udført som et aftageligt etbens-stativ, så du får to stativer i et. Cullmann Primax 370M er let og vejer under 2 kilo. Det har en maksimal højde på 159 cm.
GorillaPod Focus
Kr. 1099,00
Gorillapod Focus er et unikt bøjeligt stativ, som kan bære vægten af et SLR-kamera med et større teleobjektiv eller et digitalt videokamera. Stativet er udviklet med tanke på både professionelle og avancerede amatørfotografer, og er det største og stærkeste i Gorilla-familien. Det leveres med en 3/8-adapter-skrue i rustfrit stål - stærk nok til 5 kg udrustning. Tekniske data: • Klarer op til 5 kg • Både stor og lille skrue (adapter) • Vægt: 500 gram • Størrelse: 9,2 x 29 cm


Med GorillaPod kan du sætte dit kamera fast til hvad som helst - hvor som helst! Dette stativ passer til kompaktkameraer. Tekniske data: Maks. vægt: 325g. • Stativets vægt: 45g. • Størrelse: 15 x 3 x 3cm. • Adapter: Universal ¼-tripod-skrue.
Stativet med de mange muligheder! Med GorillaPod kan du sætte dit kamera hvor som helst og få det perfekte billede. Det eneste der kræves er, at kameraet er udstyret med skruefatning. SLR-Zoom er et lidt større stativ beregnet til den seriøse fotograf. Passer til SLR-kameraer (med zoomobjektiv) og videokameaer, klarer op til 3 kg belastning. Tekniske data: Maks. vægt: 3 kg. • Stativets vægt: 241g.
For shake-free billeder og stabilitet på ujævnt terræn, velegnet til foto- og videokameraer op til 3 kg - 3-vejs hoved med quick release plade - Med krumtap til kontinuerlig højdejustering af midtersøjlen - Quick release system giver dig mulighed for nemt at skifte mellem forskellige kameraer - Aflåseligt ben og gummifødder til et fast og stabilt greb - Funktionelle hurtige actionben låse fastsætte den valgte benlængden - Håndtag og vægtning krog.

Leveres inkl. taske
Dette 190-kit består af et kompakt 190XPRO3 3- sektioners aluminium stativ og et alsidigt BHQ2 kuglehoved. Både stativ og hoved har avancerede funktioner og fremragende byggekvalitet. Med det nye Quick Power låsesystem låser du let og hurtige benene i den rigtige position. Stativet har også en lodret-vandret søjlemekanisme der skjules inde i stativets top indtil det behøves. Dette sparer plads. Både kameraet og hovedet er nu nærmere stativets top. Ved hjælp af en finger kan 90 graders søjlen kan frigøres. Vaterpasset kan drejes 360 grader, så det kan altid placeres i den bedste position. Du kan nemt montere tilbehør som LED lys, reflektor og andet tilbehør.
Kraftigt kuglehoved i sædvanlig Manfrotto top-kvalitet. Let at betjene og super stabilt til SLR-kameraer med selv store teleobjektiver.
Kraftigt stabilt et-benstativ som er særdeles velegnet til kameraer med lange teler. Ben med snaplås. Håndledsrem medfølger. Konstrueret til at bære udstyr som vejer helt op til 10 kilo. Maksimal højde: 154 cm. Længde sammenfoldet: 50 cm. Vægt 830 gram.
Manfrotto Compact Action er en af Manfrottos letteste 3-bensstativer og er ideel til kompakte kameraer og spejlløse kameraer . Takket være den lille størrelse og meget lav vægt på kun 1,16 kg, er den perfekte følgesvend på rejsen. Joystickhovedet har et nyt snappladesystem med en fingerskrue.

Joystikhovedet er nem betjene og kan både bruges til foto og video.

Et større 3-sektions kit med aftagelig aluminium kuglehoved.

Dette er den bedste løsning for stabilitet og samtidig hurtig justering. Ergonomisk design.

Kameraplade: 200PL (best.nr. 683242)
Et større 3-sektions kit med aftagelig 3-vejs hoved. Dette er den bedste løsning for stabilitet og samtidig hurtig justering. Ergonomisk design.

Stativet er stabilt og kan bære udstyr der vejer op til 5 kilo
Italienske Manfrotto lancerer Befree, et stativ der bliver den perfekte følgesvend på dine rejser, uden at det ender med en skræmmende stor oppakning. Med sin unikke foldemekanisme hvor benene klapper perfekt sammen rundt om hovedet, fylder stativet bare 40 cm i længden. Den lette aluminiumkonstruktion giver en vægt på kun 1,4 kg men klarer en belastning på 4 kg hvilket garanterer stabilitet selv med lange zoomobjektiver. Befree leveres med en produkttilpasset skuldertaske som beskytter mod ufrivillige stød og som samtidig gør den endnu mere transportabel. Med Befree er du hurtigt i position og klar til at fotografere. Den er let at anvende og med den nye patenterede indstillingsvælger til benvinklen, vælger du hurtigt mellem to forskellige vinklinger. Manfrotto Befree er premium italiensk design og finish hvilket gør at den stikker ud fra mængden. Et perfekt tilbehør for den fotointeresseret på spring.
Ekstremt transportabelt letvægts monopod. Ergonomisk greb af blødt materiale og med en håndledsrem for at sikre stativet under transport.

Stativet egner sig til kompaktkamerer samt spejlreflekskameraer med vært op til 1,5 kilo.
NY version med nye og forbedrede funktioner samt nyt design. Tåler tungere udstyr, er udført med sikrere benlåse, midtersøjlen har fået nyt og bedre design i forhold til den tidligere model. Easy-Link tilslutning til tillbehør som for eksempel LED-lys eller reflexskærm gør at du enklere end nogensinde kan skapa et mobil studio.

Det ny PIXI bordstativ, er fremstillet af materialet ADAPTO, samme tekniske polymer som f.eks det populære 804RC2 3-vejs hoved, materialet er anvendt da det er både let, men ikke mindst utroligt robust. PIXI har indbygget kuglehoved i rustfrit stål, som løsnes blot ved tryk på en knap. Det flotte Design, gør det også muligt at anvende PIXI som et håndgreb, så man får bedre hold på et lille videokamera ( Contour e.t.c ) Kompakt kamera, eller iPhone 4 og 5 monteret i KLYP coveret. PIXI, måler 18cm og vejer 230gr, og er således perfekt tilbehør at have med i tasken. ¼” gevindet, som jo er standard, giver adgang til at montere principielt hvad som helst, f.eks også de kompakte Manfrotto LED lys, en mikrofon, mulighederne er mange.
Arbejdshøjde 17,5cm. - 145 cm.

Understøttet vægt 8 kg.

Vægt 1,325 kg

Længde 46,5 cm.

SIRUI 3T-35 er et ultrakompakt, robust, transportabelt og fleksibelt bordstativ - og meget mere! Stativet kan nemt passe i kameratasken, rygsækken eller baglommen, og med bæltestroppen har du altid stativet klar! Det er lavet i smedet aluminiumslegering, så det er robust og bygget til at kunne holde! De store stabile støtteben kan bære video- og digitalkameraer på op til 4 kg, og den udtrækkelige midtersøjle kan forlænges til 34 cm! Når du ikke kan se over folkemængden, foldes støttebenene ned, så du får ekstra rækkevidde. Hvis du skal tage et selvportræt, kan stativet fungere som forlænget arm. Benene kan foldes sammen, når stativet ikke er i brug, og giver også et godt greb ved billed- eller videooptagelse. Det fremragende kuglehoved leveres med en kameraplade, og når du fjerner midtersøjlen, kan den placeres direkte på støttebenene for fotografering i lave vinkler og maksimal stabilitet. Du kan støtte det mod et træ eller du kan sætte det på en hylde eller et fremspring for at opnå unikke perspektiver.
Sirui ET-1004 er det ideelle stativ til den rejsende - fuld størrelse, men kan foldes sammen, så det bliver ganske lille. Du kan nemt transportere et Sirui ET-1004 stativ i en rygsæk, kameratske eller håndbagage! Du behøver ikke længere bruge undskyldningen, at du ikke kan medbringe et stativ, fordi det er for stort! Sirui ET-serien har en unik designet benmekanisme, som gør, at du kan folde benene 180° opad. Dette gør at stativet kan blive betydeligt mindre end sammenlignelige stativer med konventionelt ben-design. Yderligere en fordel er, at kuglehovedet kan blive siddende på stativet, og det vil stadig passe i tasken. Længde sammefoldet: 42 cm. Længde maksimal højde: 140 cm. Vægt: 1,3 kg. Maktimal belastning: 8 kg.

Hver samlet komponent i Sirui Ball Heads er produceret ved hjælp af af CAM (Computer Aided Manufacturing ) - det ultimative inden for præcisions- fremstillingsteknikker. Samtidig er der blevet benyttet aluminium af typen 7075 -T6 og 6067 -T6, som bruges i luftfarten og som sikrer lang levetid og maksimal styrke. Sirui benytter en speciel fremstillingsteknik, der sikrer at kuglen i hovedet er praktisk talt perfekt. Der accepteres en tolerence på mindre end 0,01 mm, som garanterer overlegen ydelse og problemfri drift, selv ved brug at tungt udstyr. Kuglehovedet kan bære udstyr helt op til 18 kilo!
SIRUI PS-Serie Photo/Video etbensstativ har tre robuste støttefødder, som kan slås ned, og som giver en stabilitet og fleksibilitet, som ikke er muligt med et konventionelt etbensstativ! De robuste fødder gør, at du kan panorere 360° og tilte 20° i alle retninger uden at stativfoden flyttes ud af position! Du kan skabe endnu større stabilitet ved at stå på de kraftige fødder! SIRUIS patenterede håndgreb med 360° panorering giver en blød og jævn panorering. Det skumforede greb giver en behagelig fornemmelse og et sikkert greb, selv når det er koldt og vådt.

Maksimal højde: 160 cm - Længde: 69 cm - Vægt: 1,3 kg - Maksimal belastning: 8 kg.
For maksimal stabilitet er en tripod - trebensstativ - det bedste. Der kan dog opstå situationer hvor en tripod er upraktisk eller ikke er tilladt. Et etbensstativ giver dig en glimrende stabilitet, når du arbejder med et langt teleobjektiv, og gør en forskel i situationer med dårligt lys. Etbensstativer er nemme at bære, de kan stilles op på ingen tid, og er perfekte til brug på steder med begrænset plads. SIRUI P-serien har 6 sektioner, som kan forlænges til 154 cm, men som kun fylder 38 cm, når det er slået sammen. Dette gør, at stativet kan gå i rygsækken eller fototasken. Alle modeller sælges med håndledsrem og kompas. Med en vægt på kun 500 gram er der ingen undskyldning for ikke at have stativet med.
For maksimal stabilitet er en tripod - trebensstativ - det bedste. Der kan dog opstå situationer hvor en tripod er upraktisk eller ikke er tilladt. Et etbensstativ giver dig en glimrende stabilitet, når du arbejder med et langt teleobjektiv, og gør en forskel i situationer med dårligt lys. Etbensstativer er nemme at bære, de kan stilles op på ingen tid, og er perfekte til brug på steder med begrænset plads. SIRUI P-serien har 6 sektioner, som kan forlænges til 154 cm, men som kun fylder 38 cm, når det er slået sammen. Dette gør, at stativet kan gå i rygsækken eller fototasken. Alle modeller sælges med håndledsrem og kompas. Med en vægt på kun 400 gram er der ingen undskyldning for ikke at have stativet med.
Dette kit passer perfekt til kompakte DSLR-kameraer, videokameraer og mindre spottingscoper, når du gerne vil følge et motiv med bløde panoreringer, kontrollerede hældninger og ubemærkede overgange. Indbygget vaterpas er med til at gøre horisontale justeringer nemme. For hastighed og praktikalitet har hvert ben en automatisk låsemekanisme for benvinkler. Modstanden for panorering er forudindstillet til blød 360° pannorering og kan låses for præcise videoklip. Med det væskedæmpede hoved, som også kan tiltes, kan modstanden justeres trinløst, hvilket giver en jævn, professionel bevægelse med både lette og tungere udstyr.

Det spændende T-005BX + C10X stativ/hoved er specielt designet til nutidens "point and shoot" digitale kameraer, kompakte DSLR (spejlrefleks) og kompakte videokameraer. Stativet er super-kompakt i sammenklappet tilstand - kun 30 cm, hvilket er 20-30% mindre end lignende stativer, så dette er et stativ der altid er plads til i fototasken. Selv om det er kompakt, kan dette imponerende stativ blive mere end 130 cm i højden - perfekt til de fleste optagesituationer. Ligesom den professionelle linje af SIRUI stativer, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Komponenterne i aluminium er smedet i ekstrem høj temperatur, hvilket giver maksimal styrke og en anodiseret overfladebehandling sikrer overlegen slid- og korrosionsbestandighed. C10RX er et højkvalitets kuglehoved, der perfekt komplimenterer stativet.
Det spændende T-005KX + C10X stativ/hoved er specielt designet til nutidens "point and shoot" digitale kameraer, kompakte DSLR (spejlrefleks) og kompakte videokameraer. Stativet er super-kompakt i sammenklappet tilstand - kun 30 cm, hvilket er 20-30% mindre end lignende stativer, så dette er et stativ der altid er plads til i fototasken. Selv om det er kompakt, kan dette imponerende stativ blive mere end 130 cm i højden - perfekt til de fleste optagesituationer. Ligesom den professionelle linje af SIRUI stativer, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Komponenterne i aluminium er smedet i ekstrem høj temperatur, hvilket giver maksimal styrke og en anodiseret overfladebehandling sikrer overlegen slid- og korrosionsbestandighed. C10RX er et højkvalitets kuglehoved, der perfekt komplimenterer stativet.
Det spændende T-005RX + C10X stativ/hoved er specielt designet til nutidens "point and shoot" digitale kameraer, kompakte DSLR (spejlrefleks) og kompakte videokameraer. Stativet er super-kompakt i sammenklappet tilstand - kun 30 cm, hvilket er 20-30% mindre end lignende stativer, så dette er et stativ der altid er plads til i fototasken. Selv om det er kompakt, kan dette imponerende stativ blive mere end 130 cm i højden - perfekt til de fleste optagesituationer. Ligesom den professionelle linje af SIRUI stativer, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Komponenterne i aluminium er smedet i ekstrem høj temperatur, hvilket giver maksimal styrke og en anodiseret overfladebehandling sikrer overlegen slid- og korrosionsbestandighed. C10RX er et højkvalitets kuglehoved, der perfekt komplimenterer stativet.
Sirui T025X+C10 stativet er specielt designet til de nutidige digitalkameraer, spejlløse systemkameraer, DSLR-kameraer samt mindre videokameraer. Stativet har et lækkert design, som fås i flere stilfulde farver. Og størrelsen; stativet er kun 30cm langt, når det er foldet sammen! - Ca. 20~30% mindre end lignende modeller fra andre fabrikanter. Disse stativer kan altid være i din fototaske eller rygsæk! Selv om det er ekstremt kompakt, når det er foldet sammen, kan det blive hele 130cm højt - perfekt til mange fotograferingsituationer. Ligesom ved øvrige Sirui-produkter gås der ikke på kompromis, når det gælder kvaliteteten. Stativet er udført med ben i carbon. hvilket er lettere og mere stabilt end alu. Det medfølgende C-10 kuglehoved er ligeledes af høj kvalitet og matcher stativet perfekt. Kuglehovedet matcher naturligvis farven på dit stativ. C-10S har en hurtigfunktion til at løsne kamerapladen nemt og hurtigt.
Det ideelle stativ til rejsen - stativ i fuld størrelse, som kan foldes ned til at fylde næsten ingenting. Dette stativ har en masse smarte features, benene kan foldes 180° for ekstra kompakthed og hvert ben har en praktisk automatisk benvinkel-låsemekanisme. Stativet leveres endvidere med en kort midtersøjle til brug ved makro eller billeder i lav vinkel. For nem opbevaring og transport kan stativet foldes sammen, så det ikke fylder mere end 37 cm - ca. samme størrelse om en 2 liters vandflaske. T-2005X vejer 1,4 kilo og kan bære udstyr med vægt op til 12 kilo.
Sirui VH-10 Videohovedet er udformet specielt til DSLR- og videokameraer og har en maks. belastning på op til 6 kg. Takket være det sofistikerede væskedæmpede system er hovedet meget fleksibelt, lydløst og vibrastionsfrit.

Friktionen for horisontal samt vertikal bevægelse kan justeres individuelt. Hovedet justeres således helt trinløst og kan justeres meget nøjagtigt. Det er behageligt, sikkert og funktionelt i brug. Låsen i snapkoblingen hindrer utilsigtede glidninger.
Rispise til at støtte dit kamera, når det er for besværligt eller umuligt at benytte stativ. Stabiricer er let at have med på rejsen og kan bruges på næsten alle overflader. Med Stabiricer kan du tage de flotte natbilleder og solnedgangen uanset hvor du er.
Velbon DV-7000 N er et professionelt videostativ, som leveres komplet med det bløde Vel-flo 9, 2-vejs væskehoved (PH-368). Kamerapladen (QB-6RL) og vaterpas muliggør hurtig og præcis indstilling. Stativet har robuste 29mm øvre bensektioner, en høj og justerbar midtersøjle og centralt understøttede 3-sektions ben i aluminium for maksimal stabilitet. Kraftige gummifødder giver et godt greb og stabilitet på næsten alle overflader. Den lange styrearm med separat panorering og tilt-justering giver studio-fornemmelse uden at det føles klodset. DV-7000N er også perfekt til brug med spottingscope.
Ekstremt kompakt og let 3-bens stativ med 3-vejs hoved med Quick Release Plate til foto og video. Ben med gummifødder giver stabilitet på forskellige underlag. Der følger taske med til stativet, som kun måler 28,1 cm i sammenfoldet tilstand. Stativet har til macro en minimum højde på 20,5 cm og kan forlænges til 56 cm. Anbefalet maksimal belastning er 1,5 kilo.
Ekstremt kompakt og let 3-bens stativ med 2-vejs hoved til foto og video. Ben med gummifødder giver stabilitet på forskellige underlag. Der følger taske med til stativet, som kun måler 25,5 cm i sammenfoldet tilstand. Stativet har til macro en minimum højde på 19 cm og kan forlænges til 43 cm. Anbefalet maksimal belastning er 1,5 kilo.
Et rigtig godt etbensstativ af aluminium. Har en platform, som passer de fleste kameraer og videokameraer. Har en maks. højde på 158,4 cm i udfoldet tilstand. Sammenfoldet måler det kun 48,6 cm.

• Maks. højde: 158,4 cm • Højde sammenfoldet: 48,6 cm • Maks. belastning: 3 kg • Vægt: 0,36 kg
Opdateret version af den meget anerkendte RUP L43 med nydesignet kuglehoved og bedre ergonomi. Et rigtig godt etbensstativ af aluminium. Har en stabil plattform som passer til de fleste kameraer og videokameraer.

• Greb med neopren beklædning • 4 sektioner • Maks. højde: 166,5 cm • Højde sammenfoldet: 48,6cm • Vægt: 0,44 kg • Max belastning: 3.0Kg
Genialt rejse-etbensstativ, som er let at have med på rejsen og andre steder hvor du kan få brug for et stativ, men hvor det ikke må fylde for meget. Da dette etbensstativ kun fylder 26 cm i længden er der næsten ingen undskyldninger for at lade det ligge hjemme. Det helt geniale ved dette stativ er at det kan åbnes og lukkes med blot et enkelt vrid og at det har en maksimal højde på 156 cm, hvilket burde være nok til næsten alle. Vægten er kun 347 gram og det kan belastes med udstyr der vejer op til 3 kilo.
Til video og fugleobservationer. Kan anvendes med alle videokameramodeller og under alle optageforhold i horisontal tilstand. Glat panorering og tilt-funktion når stopskruerne er ulåst. Når positionen er indstillet, skal man blot slippe håndtaget og låse stopskruerne med en let berøring. Dette er perfekt til at følge forskellige motivtyper, uden at man får en 'hakkende' panorering. Velbons væskedæmpede hoveder leveres med traditionelle aluminiumstativer.
Til video og fugleobservationer. Kan anvendes med alle videokameramodeller og under alle optageforhold i horisontal tilstand. Giver en meget blød panorering og tilt-funktion når stopskruerne er ulåst. Når positionen er indstillet, skal man blot slippe håndtaget og låse stopskruerne med en let berøring. Dette er perfekt til at følge forskellige motivtyper, uden at man får en 'hakkende' panorering. Velbons væskedæmpede hoveder leveres med traditionelle aluminiumstativer.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.