Bingo Foto replika ure
Med en samlet længde på kun 22 cm og en vægt på kun 250 gram er dette et aluminium stativ, der kræver meget lidt plads, hvilket gør det til det ideelle rejsestativ til fotografer og videofotografer. I kombination med aluminium kuglehovedet, opfylder Cullmann Magnesit Copter alle krav til et stabilt bord stativ. Stativet kan også benyttes som flash-stativ. Denne model har yderligere adapter til de fleste smartphones.
Med en samlet længde på kun 22 cm og en vægt på kun 250 gram er dette et aluminium stativ, der kræver meget lidt plads, hvilket gør det til det ideelle rejsestativ til fotografer og videofotografer. I kombination med aluminium kuglehovedet, opfylder Cullmann Magnesit Copter alle krav til et stabilt bord stativ. Stativet kan også benyttes som flash-stativ.
Lækkert stativ fra tyske Cullmann, som er multifunktionelt og som har et tre-vejs hoved med det gennemprøvede Cullmann Quick Release System, så kameraet hurtigt kan på- og afmonteres.

Stativbenene er tredelte og med klik-beslag, som er hurtigt at benytte. Midtersøjlen er udført som et aftageligt etbens-stativ, så du får to stativer i et. Cullmann Primax 370M er let og vejer under 2 kilo. Det har en maksimal højde på 159 cm.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.