Bingo Foto replika ure
SIRUI 3T-35 er et ultrakompakt, robust, transportabelt og fleksibelt bordstativ - og meget mere! Stativet kan nemt passe i kameratasken, rygsækken eller baglommen, og med bæltestroppen har du altid stativet klar! Det er lavet i smedet aluminiumslegering, så det er robust og bygget til at kunne holde! De store stabile støtteben kan bære video- og digitalkameraer på op til 4 kg, og den udtrækkelige midtersøjle kan forlænges til 34 cm! Når du ikke kan se over folkemængden, foldes støttebenene ned, så du får ekstra rækkevidde. Hvis du skal tage et selvportræt, kan stativet fungere som forlænget arm. Benene kan foldes sammen, når stativet ikke er i brug, og giver også et godt greb ved billed- eller videooptagelse. Det fremragende kuglehoved leveres med en kameraplade, og når du fjerner midtersøjlen, kan den placeres direkte på støttebenene for fotografering i lave vinkler og maksimal stabilitet. Du kan støtte det mod et træ eller du kan sætte det på en hylde eller et fremspring for at opnå unikke perspektiver.
Sirui A-1005 er et rigtig godt allround-stativ med mange praktiske funktioner, som sjældent ses hos andre stativproducenter. Ved at bruge materialer af højeste kvalitet og udforme benrørene med kun 3mm forskel i diameter er det utroligt stabilt! Det kan blive op til 149 cm højt, men kan foldes sammen til kun 35,5 cm! Vægten er kun 1,5 kg (inkl. Y-10 kuglehoved) og kan klare en belastning på op til 8 kg.


Sirui A-1005 har en unik benmekanisme, som gør, at benene kan vendes 180°. Dette gør det muligt at folde stativet sammen til en meget kompakt størrelse, som er betydeligt mindre end stativer med konventionelt design. Endnu en fordel er, at kuglehovedet kan blive siddende på, idet det passer fint i det medfølgende etui.


Sirui stativerne har en imponerende liste med funktioner og fordele. Ud over at være et stativ af meget høj kvalitet, kan et af stativbenene laves om til et etbensstativ! Dette er meget praktisk på steder, hvor det ikke er tilladt at bruge stativ, eller når du tager billeder på trang plads. Og ved at sætte midtersøjlen fast på etbensstativet, kan du øge højden på stativet betragteligt.


Midtersøjlen kan også tages af og vendes til brug for fotografering med lav vinkel eller makrofotografering.


Sirui ET-1004 er det ideelle stativ til den rejsende - fuld størrelse, men kan foldes sammen, så det bliver ganske lille. Du kan nemt transportere et Sirui ET-1004 stativ i en rygsæk, kameratske eller håndbagage! Du behøver ikke længere bruge undskyldningen, at du ikke kan medbringe et stativ, fordi det er for stort! Sirui ET-serien har en unik designet benmekanisme, som gør, at du kan folde benene 180° opad. Dette gør at stativet kan blive betydeligt mindre end sammenlignelige stativer med konventionelt ben-design. Yderligere en fordel er, at kuglehovedet kan blive siddende på stativet, og det vil stadig passe i tasken. Længde sammefoldet: 42 cm. Længde maksimal højde: 140 cm. Vægt: 1,3 kg. Maktimal belastning: 8 kg.

Hver samlet komponent i Sirui Ball Heads er produceret ved hjælp af af CAM (Computer Aided Manufacturing ) - det ultimative inden for præcisions- fremstillingsteknikker. Samtidig er der blevet benyttet aluminium af typen 7075 -T6 og 6067 -T6, som bruges i luftfarten og som sikrer lang levetid og maksimal styrke. Sirui benytter en speciel fremstillingsteknik, der sikrer at kuglen i hovedet er praktisk talt perfekt. Der accepteres en tolerence på mindre end 0,01 mm, som garanterer overlegen ydelse og problemfri drift, selv ved brug at tungt udstyr. Kuglehovedet kan bære udstyr helt op til 18 kilo!
SIRUI PS-Serie Photo/Video etbensstativ har tre robuste støttefødder, som kan slås ned, og som giver en stabilitet og fleksibilitet, som ikke er muligt med et konventionelt etbensstativ! De robuste fødder gør, at du kan panorere 360° og tilte 20° i alle retninger uden at stativfoden flyttes ud af position! Du kan skabe endnu større stabilitet ved at stå på de kraftige fødder! SIRUIS patenterede håndgreb med 360° panorering giver en blød og jævn panorering. Det skumforede greb giver en behagelig fornemmelse og et sikkert greb, selv når det er koldt og vådt.

Maksimal højde: 160 cm - Længde: 69 cm - Vægt: 1,3 kg - Maksimal belastning: 8 kg.
For maksimal stabilitet er en tripod - trebensstativ - det bedste. Der kan dog opstå situationer hvor en tripod er upraktisk eller ikke er tilladt. Et etbensstativ giver dig en glimrende stabilitet, når du arbejder med et langt teleobjektiv, og gør en forskel i situationer med dårligt lys. Etbensstativer er nemme at bære, de kan stilles op på ingen tid, og er perfekte til brug på steder med begrænset plads. SIRUI P-serien har 6 sektioner, som kan forlænges til 154 cm, men som kun fylder 38 cm, når det er slået sammen. Dette gør, at stativet kan gå i rygsækken eller fototasken. Alle modeller sælges med håndledsrem og kompas. Med en vægt på kun 500 gram er der ingen undskyldning for ikke at have stativet med.
For maksimal stabilitet er en tripod - trebensstativ - det bedste. Der kan dog opstå situationer hvor en tripod er upraktisk eller ikke er tilladt. Et etbensstativ giver dig en glimrende stabilitet, når du arbejder med et langt teleobjektiv, og gør en forskel i situationer med dårligt lys. Etbensstativer er nemme at bære, de kan stilles op på ingen tid, og er perfekte til brug på steder med begrænset plads. SIRUI P-serien har 6 sektioner, som kan forlænges til 154 cm, men som kun fylder 38 cm, når det er slået sammen. Dette gør, at stativet kan gå i rygsækken eller fototasken. Alle modeller sælges med håndledsrem og kompas. Med en vægt på kun 400 gram er der ingen undskyldning for ikke at have stativet med.
Dette kit passer perfekt til kompakte DSLR-kameraer, videokameraer og mindre spottingscoper, når du gerne vil følge et motiv med bløde panoreringer, kontrollerede hældninger og ubemærkede overgange. Indbygget vaterpas er med til at gøre horisontale justeringer nemme. For hastighed og praktikalitet har hvert ben en automatisk låsemekanisme for benvinkler. Modstanden for panorering er forudindstillet til blød 360° pannorering og kan låses for præcise videoklip. Med det væskedæmpede hoved, som også kan tiltes, kan modstanden justeres trinløst, hvilket giver en jævn, professionel bevægelse med både lette og tungere udstyr.

Dette kit passer perfekt til kompakte DSLR-kameraer, videokameraer og spottingscoper, når du gerne vil følge et motiv med bløde panoreringer, kontrollerede hældninger og ubemærkede overgange.

Komplet inklusive foret taske, som passer til stativ R-2004 med monteret videohoved VH-10.

Indbygget vaterpas er med til at gøre horisontale justeringer nemme

For hastighed og praktikalitet har hvert ben en automatisk låsemekanisme for benvinkler

2 vinkelindstillinger for ujævnt terræn

Tilbagetrækkelige pigfødder giver en god stabilitet udendørs

Videohoved VH-10

Modstanden for panorering er forudindstillet til blød 360° pannorering og kan låses for præcise videoklip. Med det væskedæmpede hoved, som også kan tiltes (+ 70° / -90°), kan modstanden justeres trinløst, hvilket giver en jævn, professionel bevægelse med både lette og tungere udstyr.

En modvægt med fjedermekanisme (2 kg) justerer hovedet til en neutral position - dette hjælper dig med balance på kameraet, og mindsker ustabile tilt-bevægelser, selv når modstanden er fjernet. Øger modstand vil gøre dine tilts blødere. Ved at kombinere jævn panorering med en ordentlig modstand i tiltningen kan du skabe en professional fornemmelse i dine videoklip.

Selv om dette videohoved, udformet i fly-aluminium, kun vejer 0,9 kg, klarer det uden problemer udstyr (kamera, objektiv, greb, lys, kikkerter etc.), som vejer op til 6 kg!


Det spændende T-005BX + C10X stativ/hoved er specielt designet til nutidens "point and shoot" digitale kameraer, kompakte DSLR (spejlrefleks) og kompakte videokameraer. Stativet er super-kompakt i sammenklappet tilstand - kun 30 cm, hvilket er 20-30% mindre end lignende stativer, så dette er et stativ der altid er plads til i fototasken. Selv om det er kompakt, kan dette imponerende stativ blive mere end 130 cm i højden - perfekt til de fleste optagesituationer. Ligesom den professionelle linje af SIRUI stativer, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Komponenterne i aluminium er smedet i ekstrem høj temperatur, hvilket giver maksimal styrke og en anodiseret overfladebehandling sikrer overlegen slid- og korrosionsbestandighed. C10RX er et højkvalitets kuglehoved, der perfekt komplimenterer stativet.
Det spændende T-005KX + C10X stativ/hoved er specielt designet til nutidens "point and shoot" digitale kameraer, kompakte DSLR (spejlrefleks) og kompakte videokameraer. Stativet er super-kompakt i sammenklappet tilstand - kun 30 cm, hvilket er 20-30% mindre end lignende stativer, så dette er et stativ der altid er plads til i fototasken. Selv om det er kompakt, kan dette imponerende stativ blive mere end 130 cm i højden - perfekt til de fleste optagesituationer. Ligesom den professionelle linje af SIRUI stativer, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Komponenterne i aluminium er smedet i ekstrem høj temperatur, hvilket giver maksimal styrke og en anodiseret overfladebehandling sikrer overlegen slid- og korrosionsbestandighed. C10RX er et højkvalitets kuglehoved, der perfekt komplimenterer stativet.
Det spændende T-005RX + C10X stativ/hoved er specielt designet til nutidens "point and shoot" digitale kameraer, kompakte DSLR (spejlrefleks) og kompakte videokameraer. Stativet er super-kompakt i sammenklappet tilstand - kun 30 cm, hvilket er 20-30% mindre end lignende stativer, så dette er et stativ der altid er plads til i fototasken. Selv om det er kompakt, kan dette imponerende stativ blive mere end 130 cm i højden - perfekt til de fleste optagesituationer. Ligesom den professionelle linje af SIRUI stativer, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Komponenterne i aluminium er smedet i ekstrem høj temperatur, hvilket giver maksimal styrke og en anodiseret overfladebehandling sikrer overlegen slid- og korrosionsbestandighed. C10RX er et højkvalitets kuglehoved, der perfekt komplimenterer stativet.
Sirui T025X+C10 stativet er specielt designet til de nutidige digitalkameraer, spejlløse systemkameraer, DSLR-kameraer samt mindre videokameraer. Stativet har et lækkert design, som fås i flere stilfulde farver. Og størrelsen; stativet er kun 30cm langt, når det er foldet sammen! - Ca. 20~30% mindre end lignende modeller fra andre fabrikanter. Disse stativer kan altid være i din fototaske eller rygsæk! Selv om det er ekstremt kompakt, når det er foldet sammen, kan det blive hele 130cm højt - perfekt til mange fotograferingsituationer. Ligesom ved øvrige Sirui-produkter gås der ikke på kompromis, når det gælder kvaliteteten. Stativet er udført med ben i carbon. hvilket er lettere og mere stabilt end alu. Det medfølgende C-10 kuglehoved er ligeledes af høj kvalitet og matcher stativet perfekt. Kuglehovedet matcher naturligvis farven på dit stativ. C-10S har en hurtigfunktion til at løsne kamerapladen nemt og hurtigt.
Det ideelle stativ til rejsen - stativ i fuld størrelse, som kan foldes ned til at fylde næsten ingenting. Dette stativ har en masse smarte features, benene kan foldes 180° for ekstra kompakthed og hvert ben har en praktisk automatisk benvinkel-låsemekanisme. Stativet leveres endvidere med en kort midtersøjle til brug ved makro eller billeder i lav vinkel. For nem opbevaring og transport kan stativet foldes sammen, så det ikke fylder mere end 37 cm - ca. samme størrelse om en 2 liters vandflaske. T-2005X vejer 1,4 kilo og kan bære udstyr med vægt op til 12 kilo.
Sirui VH-10 Videohovedet er udformet specielt til DSLR- og videokameraer og har en maks. belastning på op til 6 kg. Takket være det sofistikerede væskedæmpede system er hovedet meget fleksibelt, lydløst og vibrastionsfrit.

Friktionen for horisontal samt vertikal bevægelse kan justeres individuelt. Hovedet justeres således helt trinløst og kan justeres meget nøjagtigt. Det er behageligt, sikkert og funktionelt i brug. Låsen i snapkoblingen hindrer utilsigtede glidninger.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.