Bingo Foto replika ure
Velbon DV-7000 N er et professionelt videostativ, som leveres komplet med det bløde Vel-flo 9, 2-vejs væskehoved (PH-368). Kamerapladen (QB-6RL) og vaterpas muliggør hurtig og præcis indstilling. Stativet har robuste 29mm øvre bensektioner, en høj og justerbar midtersøjle og centralt understøttede 3-sektions ben i aluminium for maksimal stabilitet. Kraftige gummifødder giver et godt greb og stabilitet på næsten alle overflader. Den lange styrearm med separat panorering og tilt-justering giver studio-fornemmelse uden at det føles klodset. DV-7000N er også perfekt til brug med spottingscope.
Ekstremt kompakt og let 3-bens stativ med 3-vejs hoved med Quick Release Plate til foto og video. Ben med gummifødder giver stabilitet på forskellige underlag. Der følger taske med til stativet, som kun måler 28,1 cm i sammenfoldet tilstand. Stativet har til macro en minimum højde på 20,5 cm og kan forlænges til 56 cm. Anbefalet maksimal belastning er 1,5 kilo.
Ekstremt kompakt og let 3-bens stativ med 2-vejs hoved til foto og video. Ben med gummifødder giver stabilitet på forskellige underlag. Der følger taske med til stativet, som kun måler 25,5 cm i sammenfoldet tilstand. Stativet har til macro en minimum højde på 19 cm og kan forlænges til 43 cm. Anbefalet maksimal belastning er 1,5 kilo.
Et rigtig godt etbensstativ af aluminium. Har en platform, som passer de fleste kameraer og videokameraer. Har en maks. højde på 158,4 cm i udfoldet tilstand. Sammenfoldet måler det kun 48,6 cm.

• Maks. højde: 158,4 cm • Højde sammenfoldet: 48,6 cm • Maks. belastning: 3 kg • Vægt: 0,36 kg
Opdateret version af den meget anerkendte RUP L43 med nydesignet kuglehoved og bedre ergonomi. Et rigtig godt etbensstativ af aluminium. Har en stabil plattform som passer til de fleste kameraer og videokameraer.

• Greb med neopren beklædning • 4 sektioner • Maks. højde: 166,5 cm • Højde sammenfoldet: 48,6cm • Vægt: 0,44 kg • Max belastning: 3.0Kg
Genialt rejse-etbensstativ, som er let at have med på rejsen og andre steder hvor du kan få brug for et stativ, men hvor det ikke må fylde for meget. Da dette etbensstativ kun fylder 26 cm i længden er der næsten ingen undskyldninger for at lade det ligge hjemme. Det helt geniale ved dette stativ er at det kan åbnes og lukkes med blot et enkelt vrid og at det har en maksimal højde på 156 cm, hvilket burde være nok til næsten alle. Vægten er kun 347 gram og det kan belastes med udstyr der vejer op til 3 kilo.
Til video og fugleobservationer. Kan anvendes med alle videokameramodeller og under alle optageforhold i horisontal tilstand. Glat panorering og tilt-funktion når stopskruerne er ulåst. Når positionen er indstillet, skal man blot slippe håndtaget og låse stopskruerne med en let berøring. Dette er perfekt til at følge forskellige motivtyper, uden at man får en 'hakkende' panorering. Velbons væskedæmpede hoveder leveres med traditionelle aluminiumstativer.
Til video og fugleobservationer. Kan anvendes med alle videokameramodeller og under alle optageforhold i horisontal tilstand. Giver en meget blød panorering og tilt-funktion når stopskruerne er ulåst. Når positionen er indstillet, skal man blot slippe håndtaget og låse stopskruerne med en let berøring. Dette er perfekt til at følge forskellige motivtyper, uden at man får en 'hakkende' panorering. Velbons væskedæmpede hoveder leveres med traditionelle aluminiumstativer.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.