Bingo Foto replika ure
Dette 190-kit består af et kompakt 190XPRO3 3- sektioners aluminium stativ og et alsidigt BHQ2 kuglehoved. Både stativ og hoved har avancerede funktioner og fremragende byggekvalitet. Med det nye Quick Power låsesystem låser du let og hurtige benene i den rigtige position. Stativet har også en lodret-vandret søjlemekanisme der skjules inde i stativets top indtil det behøves. Dette sparer plads. Både kameraet og hovedet er nu nærmere stativets top. Ved hjælp af en finger kan 90 graders søjlen kan frigøres. Vaterpasset kan drejes 360 grader, så det kan altid placeres i den bedste position. Du kan nemt montere tilbehør som LED lys, reflektor og andet tilbehør.
Kraftigt kuglehoved i sædvanlig Manfrotto top-kvalitet. Let at betjene og super stabilt til SLR-kameraer med selv store teleobjektiver.
Kraftigt stabilt et-benstativ som er særdeles velegnet til kameraer med lange teler. Ben med snaplås. Håndledsrem medfølger. Konstrueret til at bære udstyr som vejer helt op til 10 kilo. Maksimal højde: 154 cm. Længde sammenfoldet: 50 cm. Vægt 830 gram.
Manfrotto Compact Action er en af Manfrottos letteste 3-bensstativer og er ideel til kompakte kameraer og spejlløse kameraer . Takket være den lille størrelse og meget lav vægt på kun 1,16 kg, er den perfekte følgesvend på rejsen. Joystickhovedet har et nyt snappladesystem med en fingerskrue.

Joystikhovedet er nem betjene og kan både bruges til foto og video.

Et større 3-sektions kit med aftagelig aluminium kuglehoved.

Dette er den bedste løsning for stabilitet og samtidig hurtig justering. Ergonomisk design.

Kameraplade: 200PL (best.nr. 683242)
Et større 3-sektions kit med aftagelig 3-vejs hoved. Dette er den bedste løsning for stabilitet og samtidig hurtig justering. Ergonomisk design.

Stativet er stabilt og kan bære udstyr der vejer op til 5 kilo
Italienske Manfrotto lancerer Befree, et stativ der bliver den perfekte følgesvend på dine rejser, uden at det ender med en skræmmende stor oppakning. Med sin unikke foldemekanisme hvor benene klapper perfekt sammen rundt om hovedet, fylder stativet bare 40 cm i længden. Den lette aluminiumkonstruktion giver en vægt på kun 1,4 kg men klarer en belastning på 4 kg hvilket garanterer stabilitet selv med lange zoomobjektiver. Befree leveres med en produkttilpasset skuldertaske som beskytter mod ufrivillige stød og som samtidig gør den endnu mere transportabel. Med Befree er du hurtigt i position og klar til at fotografere. Den er let at anvende og med den nye patenterede indstillingsvælger til benvinklen, vælger du hurtigt mellem to forskellige vinklinger. Manfrotto Befree er premium italiensk design og finish hvilket gør at den stikker ud fra mængden. Et perfekt tilbehør for den fotointeresseret på spring.
Ekstremt transportabelt letvægts monopod. Ergonomisk greb af blødt materiale og med en håndledsrem for at sikre stativet under transport.

Stativet egner sig til kompaktkamerer samt spejlreflekskameraer med vært op til 1,5 kilo.
NY version med nye og forbedrede funktioner samt nyt design. Tåler tungere udstyr, er udført med sikrere benlåse, midtersøjlen har fået nyt og bedre design i forhold til den tidligere model. Easy-Link tilslutning til tillbehør som for eksempel LED-lys eller reflexskærm gør at du enklere end nogensinde kan skapa et mobil studio.

Det ny PIXI bordstativ, er fremstillet af materialet ADAPTO, samme tekniske polymer som f.eks det populære 804RC2 3-vejs hoved, materialet er anvendt da det er både let, men ikke mindst utroligt robust. PIXI har indbygget kuglehoved i rustfrit stål, som løsnes blot ved tryk på en knap. Det flotte Design, gør det også muligt at anvende PIXI som et håndgreb, så man får bedre hold på et lille videokamera ( Contour e.t.c ) Kompakt kamera, eller iPhone 4 og 5 monteret i KLYP coveret. PIXI, måler 18cm og vejer 230gr, og er således perfekt tilbehør at have med i tasken. ¼” gevindet, som jo er standard, giver adgang til at montere principielt hvad som helst, f.eks også de kompakte Manfrotto LED lys, en mikrofon, mulighederne er mange.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.