Bingo Foto replika ure
Black Rapid Cross Shot (RS-16) er udstyret med fastgøringspunkter, så du kan tilpasse din rem med dit valg af opbevaring og andre funktioner. Remmen er konstrueret af ballistisk nylon til ekstrem holdbarhed.

Black Rapid Cross Shot er udført med en ekstremt skridsikker skulderpude i gummi, hvilket gør det behageligt at bære kameraet. Vægten af dit kamera er jævnt fordelt for din ultimative komfort. Bygget til hastighed, når timing betyder alt.
Black Rapid Curve Sling (RS-7) er udstyret med fastgøringspunkter, så du kan tilpasse din rem med dit valg af opbevaring og andre funktioner. Remmen er konstrueret af ballistisk nylon til ekstrem holdbarhed.

Med Black Rapid Curve Sling er ergonomi nøglen og den er designet og formet til at passe perfekt omkring din skulder. Vægten af dit kamera er jævnt fordelt for din ultimative komfort. Bygget til hastighed, når timing betyder alt.
Black Rapid Double Sling Strap (RS-D1BB) er den ultimative løsning for to-kamera skytter. En ergonomiske og elegant dobbeltrem, som passer sammen med BlackRapid's MODS system, så du kan tilpasse din rem til netop dine behov. Den ene side kan endda afmonteres, så du kan bruge den som enkeltrem.

Enkel, hurtig og intuitiv. DR-1 leveres med to FastenR-3 stik.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.