Bingo Foto replika ure
Opdag astronomi som hobby med et Celestron Cosmos FirstScope 76. Det bliver ikke meget nemmere eller mere bærbart end end denne stherne kikkert i borddesign. Bare tag den ud af æsken, sæt søgeren på, monter okular, og så er du klar til at se månen, planter, stjerntåger, kometer og meget mere! Celestron Cosmos FirstScope 76 optiske Newtonian reflektorsystem har et sfærisk spejl med en stor 76 mm åbning. Du får klare, skarpe billeder på himmellegemerne, og du kan observere månens bjerge og kratre i skarpe detaljer. Takket være Celestron Cosmos FirstScope 76s brede synsfelt vil du kunne observere vidtstrakte objektiver på himlen, herunder stjerneklynger, kometer eller fjerne himmellegemer som Orion-stjernetågen.
Celestron SkyMaster 15x70 er designet til, at imødekomme behovet for en kikkert lidt udover det sædvanlige. Kikkerten er ideel til såvel astronomi som det vidtstrakte landskab og trækker motivet 15 gange tættere på, hvilket er mere end dobbelt så meget som en typisk almindelig kikkert (7x50). Linserne i kikkerten er multicoatede for at give det bedste og skarpeste billede. Samtidig er kikerten vandtæt, så den kan bruges i alle situationer.

Stativadapter medfølger og kikkerten kan påmonteres stativ. Leveres i deluxe foret taske.
Den store objektivåbning på 80mm på Skymaster 20x80 giver et fænomenalt billede, når den benyttes til observatione af astronomiske objekter eller observationer på langt hold på jorden. Alle Skymaster modeller har højkvalitets prismer af BaK4 og er behandlet med flerlagsantirefleksbehandling for at opnå den bedste kontrast i billedet. Kikkertens kabinet er forstærket for at give maksimal stabilitet og leveres med indbygget adapter for montering på stativ. Når kikkerten er monteret på stativ, er det lettere at følge horisonten og obaservere himmelen.
Den store objektivåbning på 100mm på Skymaster 25x100 giver et fænomenalt billede, som gør kikkerten perfekt til astronomisk brug eller til betragtning på jorden på lang afstand. Alle Skymaster modeller har BaK4-prismer i høj kvalitet og er behandlet med flerlags-antirefleksbehandling, som giver den bedste kontrast i billedet. Kikkerthuset er forstærket for at give maksimal stabilitet og leveres med indbygget adapter, så det kan monteres på stativ. Når kikkerten er monteret på stativ som den bør, er det nemmere at følge horisonten og betragte himmelen.
Den store objektivåbning på 70mm på Skymaster 25x70 giver et fænomenalt billede, når den benyttes til observatione af astronomiske objekter eller observationer på langt hold på jorden. Alle Skymaster modeller har højkvalitets prismer af BaK4 og er behandlet med flerlagsantirefleksbehandling for at opnå den bedste kontrast i billedet. 25x70 er den mest populære i Skymaster-serien, idet den byder på en stor lysstyrke i kombination med en lav vægt.
Focus Free er en brugervenlig kikkert til hurtige observationer, og det er let at følge et objekt i bevægelse. Med den store dybdeskarphed fra 20m til uendeligt kan du altid se dit motiv uden at skulle fokusere igen. Den perfekte førstegangs-kikkert, som du altid kan have med dig ud i naturen og på rejsen.


Focus Free har inggen bevægelige dele og er stænktæt. Etui og pudseklud medfølger.


Focus Free 7x50
Kr. 699,00
Focus Free er en brugervenlig kikkert til hurtige observationer, og det er nemt at følge et objekt i bevægelse. Den store dybdeskarphed fra 20m til uendeligt gør, at du altid ser objektet skarpt, uden at det er nødvendigt at fokusere om.

For brillebrugere fungerer Focus Free 7x50 perfekt uden nogle begrænsninger af synsfeltet. Kikkerten har en toppunktsafstand på 24mm, hvilket er det bedste i klassen. Focus Free har ingen bevægelige dele og er regntæt.
Focus Free 8x25
Kr. 399,00
Focus Free er en brugervenlig kikkert til hurtige observationer, og det er let at følge et objekt i bevægelse. Med den store dybdeskarphed fra 20m til uendeligt kan du altid se dit motiv uden at skulle fokusere igen. Den perfekte førstegangs-kikkert, som du altid kan have med dig ud i naturen og på rejsen.


Focus Free har inggen bevægelige dele og er stænktæt. Etui og pudseklud medfølger.


Focus Fun 10x25
Kr. 199,00
Focus FUN er en kompakt standard lommekikkert, som trækker motivet 10x tættere på. Den benytter sig af single coated optik og er udført med gummiarmering. Det er kikkerten man kan have med sig overalt: I bilen-sommerhuset- båden i rygsækken m.v. Kikkerten har en vægt på kun 290 gram og leveres med rem og etui.
Focus Fun 8x21
Kr. 249,00
Focus FUN er en kompakt standard lommekikkert, som trækker motivet 10x tættere på. Den benytter sig af single coated optik og er udført med gummiarmering. Det er kikkerten man kan have med sig overalt: I bilen-sommerhuset- båden i rygsækken m.v. Kikkerten har en vægt på kun 290 gram og leveres med rem og etui.
Med lystransmission, klarhed og robusthed som topprioriteter har Focus skabt den ultimative outdoor-kikkert. Fuldt multicoated optik og BaK-4-prismer arbejder sammen og leverer et lysstærkt og skarpt billede på de mest kritiske tidspunkter, nemlig ved skumring og daggry. Denne model trækker motivet 10 gange tættere på. Det robuste gummiarmerede hus er O-ringsforseglet og nitrogen-gennemskyllet, for at give en vandtæt og pålidelig kikkert. Bløde tommel-greb gør at kikkerten er nem at håndtere. Etui medfølger.
Med lystransmission, klarhed og robusthed som topprioriteter har Focus skabt den ultimative outdoor-kikkert. Fuldt multicoated optik og BaK-4-prismers arbejder sammen og leverer et lysstærkt og skarpt billede på de mest kritiske tidspunkter, nemlig ved skumring og daggry. Denne model trækker motivet 10 gange tættere på.

Det robuste gummiarmerede hus er O-ringsforseglet og nitrogen-gennemskyllet, for at give en vandtæt og pålidelig kikkert. Bløde tommel-greb gør at kikkerten er nem at håndtere.


Focus Handy 7x50 porroprisme er meget lysstærk, hvilket gør denne kikkert særlig velegnet til brug ved sejllads og astronomi. Værdi for pengene, en klassisk kikkert, som er nem at bruge, takket være de fine øjestykker, som nemt kan tilpasses brillebrugere. Fuld antirefleksbehandling giver et ekstra lysstærkt og klart billede.

Taske og rem medfølger kikkerten.
Med lystransmission, klarhed og robusthed som topprioriteter har Focus skabt den ultimative outdoor-kikkert. Fuldt multicoated optik og BaK-4-prismer arbejder sammen og leverer et lysstærkt og skarpt billede på de mest kritiske tidspunkter, nemlig ved skumring og daggry. Denne model trækker motivet 8 gange tættere på. Det robuste gummiarmerede hus er O-ringsforseglet og nitrogen-gennemskyllet, for at give en vandtæt og pålidelig kikkert. Bløde tommel-greb gør at kikkerten er nem at håndtere. Etui medfølger.
Focus Handy 8x40 Porroprisme er en kikkert, der giver god værdi for pengene. Den har stort synsfelt, som gør det særlig nemt at finde og følge et dyr i bevægelse. En klassisk kikkert, som er nem at bruge, takket være de fine øjestykker, som nemt kan tilpasses brillebrugere. Fuld anti-refleks-behandling giver et lysstærkt og klart billede.

Etui medfølger.
Med lystransmission, klarhed og robusthed som topprioriteter har Focus skabt den ultimative outdoor-kikkert. Fuldt multicoated optik og BaK-4-prismers arbejder sammen og leverer et lysstærkt og skarpt billede på de mest kritiske tidspunkter, nemlig ved skumring og daggry. Denne model trækker motivet 8 gange tættere på.

Det robuste gummiarmerede hus er O-ringsforseglet og nitrogen-gennemskyllet, for at give en vandtæt og pålidelig kikkert. Bløde tommel-greb gør at kikkerten er nem at håndtere.

Fleksibelt spottingscope, som er let at tage med sig ud i naturen eller på rejsen. Er også meget velegnet til brug på skydebanen. Skarpheden justeres nemt med det centrale fokushjul. Okularet har et TW-øjestykke, som giver et behageligt udsyn med eller uden briller. Dette spottingscope trækker motivet fra 15 til 45 gange tættere på.

Leveres komplet med et stort stativ og etui.
Kompakt og vandtæt udsigtskikkert, som giver rigtig god værdi for pengene. Skarpheden justeres nemt med det centrale og dobbelte fokushjul. Den okularet har en TW-cup for en komfortabel vision med eller uden briller. Leveres komplet med et stort stativ og taske. Egnet til skydebane , begyndere i fugle og se på udsigten fra hus og grund. Dette spottingscope trækker motivet fra 20 til 60 gange tættere på.

Leveres komplet med et stort stativ og etui.
En lysstærk udsigtskikkert, med et stort objektiv på 60mm, Bak-4 prismer og antirefleksbehandlede "Wide-Band" linser, som gengiver et utroligt naturtro billede. Kikkerten har zoom og giver en forstørrelsesgrad fra 20 til 60 gange. Kikkerten er vnadtæt og nitorgenfyldt, som gør at der aldrig dannes kondens i kikkerten. Kikkerten er forsynet med standard stativgevind, der passer til alle gængse stativer. Leveres med etui.
Lækker kompakt tagprismekikkert med BaK-4-prismerog multicoated optik. Nitrogengasfyldt, vandtæt, brillevenlige øjestykker. Denne model trækker motivet 10 gange tættere på og kan benyttes på afstande ned til ca. 4 meter. Kikkerten har en vægt på 435 gram og leveres med etui og rem.
Lækker kompakt tagprismekikkert med BaK-4-prismerog multicoated optik. Nitrogengasfyldt, vandtæt, brillevenlige øjestykker. Denne model trækker motivet 8 gange tættere på og kan benyttes på afstande ned til ca. 4 meter. Kikkerten har en vægt på 435 gram og leveres med etui og rem.
Focus Zoom 8-20x50 er perfekt til allround-brug, idet man nemt kan komme meget tæt på, for eksempel flytte et motiv fra 500m til 62,5m eller 25m ved blot at justere på zoomen. Zoomen svarer til at du kommer fra 8 gange til hele 20 gange tættere på motivet. Produceret i Japan med BaK4-prismer, som giver en god skarphed og høj lystransmission. Kikkerten er udstyret med drejelige okularer, som gør kikkerten behagelig at bruge. Etui og nakkerem medfølger.
Dette innovative produkt er et godt tilbehør til dine kameraobjektiver. Med en vægt på kun 185 gram, forvandler Lens2scope dit kameraobjektiv til et kraftigt spottingscope på et øjeblik. At have både et kvalitets spottingscope og kameraobjektiv i tasken uden at det bliver for tungt eller stort, er nu muligt. Med f.eks. et 70-200mm objektiv monteret bliver den optiske forstørrelsesgrad 7-20 gange forstørrelse.
Det har altid været tæt på umuligt at kombinere præcisionsteknologi med udfordrende udendørsaktiviteter. Nikon Aculon W10-kikkerten er vandtæt og har en gummibelægning, der gør det nemt at leve et aktivt liv med udendørsaktiviteter. Denne kikkert er det perfekte tilbehør til udendørs sjov lige fra trekking, camping og friluftsbegivenheder til stadionkoncerter og tilskuersport. Præcis som Nikon Aculon T01-serien er Nikon Aculon W10-kikkerten udstyret med linser med flerlagsbelægning, en 21 mm frontlinse og 8x forstørrelse, hvilket giver en fantastisk klar billedkvalitet med høj kontrast. Her er der tale om højtydende linseteknologi til en yderst fornuftig pris.
Kikkert i meget høj kvalitet med 8x forstørrelse og 42 mm objektiv. En af de letteste kikkerter i sin klasse. Fuldt flerlagsbelagte linser sikrer et lyst billede og en skarp og klar visuel oplevelse. Alle linser og prismer er fremstillet af Nikons økoglas, som er fri for bly og arsen. Det fiberglasforstærkede polykarbonatdesign er yderst slidstærkt, vandtæt og dugsikkert. Gummibeklædning forstærker stødbeskyttelse og støtter det faste, behagelige greb. Forskydelige og drejelige gummiøjestykker med multi-klik-justeringer, så kikkerten let kan placeres med det rigtige øjepunkt. Den lange øjeafstand gør det nemt at nyde et klart og fuldt synsfelt, selv for brugere med briller.
Denne brugervenlige og kompakte kikkert er skabt til et bredt udvalg af situationer, lige fra at se sportsbegivenheder til rejseoplevelser og dagligdags brug. Da den er kompakt og let, er den perfekt til at medbringe over alt. Denne kikkert er uhyre omkostningseffektiv, samtidig med, at den har Nikons høje kvalitetsniveau.
Olympus Trip Light RC II har et elegant design der er utroligt kompakt og let. Kikkerten er nem at have med, da den kan foldes sammen og kun vejer 185 gram. Den trækker motivet 8 gange tættere på, hvilket matcher meget større kikkerter. De optiske hnheder er af flerlagsbehandlede glas der giver maksimal lysstyrke og kontrast. Nem indstilling af skarphed med en centralt placeret knap og indbygget søgerjustering med individuel tilpasning til synet.
Gummiarmeret kikkert i klassisk 7x50. Med stor objektivåbning på 50mm, er denne kikkert lysstærk og ideel til f.eks. det danske vejr. Samtidig er forstørrelsen på 7 gange nok til at trække de fjerne objekter tæt på, uden at der bliver for kraftige rystelser. Kikkerten leveres med rem og etui.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.