Bingo Foto replika ure
Med Astromaster EQ kan du let følge stjernerne hen over himlen ved hjælp af EQ-hovedet. Teleskopet er let at flytte til observationsstedet, og ved hjælp af de retvendende okularer er det også nemt at se objekter på jorden. Den ækvatoriale montering gør, at teleskopet primært er tilpasset til observerationer på stjernehimlen


Astromaster giver et lyst og klart billede af Månen og vores planeter. Det er let at se Jupiters måner og Saturns ringe med begge disse fine teleskoper.

Vil man observere fjernere objekter som galakser og stjernetåger, anbefaler vi Astromaster Newtonian teleskop, som har en større lysåbning.


Hurtig opsætning uden værktøj

Starpointer rødpunktssigte

Retvendende billede

Ækvatorial montering gør det nemt at følge en planet

Præmonterede stativben

Coated optik giver et skarpt og klart billede

Tilbehørsbakke

TheSkyX – First Light Edition software med 10.000 objekter i databasen. Kort over stjernehimlen, som kan udskrives, samt 75 eksklusive billeder over forskellige objekter.
Opdag astronomi som hobby med et Celestron Cosmos FirstScope 76. Det bliver ikke meget nemmere eller mere bærbart end end denne stherne kikkert i borddesign. Bare tag den ud af æsken, sæt søgeren på, monter okular, og så er du klar til at se månen, planter, stjerntåger, kometer og meget mere! Celestron Cosmos FirstScope 76 optiske Newtonian reflektorsystem har et sfærisk spejl med en stor 76 mm åbning. Du får klare, skarpe billeder på himmellegemerne, og du kan observere månens bjerge og kratre i skarpe detaljer. Takket være Celestron Cosmos FirstScope 76s brede synsfelt vil du kunne observere vidtstrakte objektiver på himlen, herunder stjerneklynger, kometer eller fjerne himmellegemer som Orion-stjernetågen.
Celestron SkyMaster 15x70 er designet til, at imødekomme behovet for en kikkert lidt udover det sædvanlige. Kikkerten er ideel til såvel astronomi som det vidtstrakte landskab og trækker motivet 15 gange tættere på, hvilket er mere end dobbelt så meget som en typisk almindelig kikkert (7x50). Linserne i kikkerten er multicoatede for at give det bedste og skarpeste billede. Samtidig er kikerten vandtæt, så den kan bruges i alle situationer.

Stativadapter medfølger og kikkerten kan påmonteres stativ. Leveres i deluxe foret taske.
Den store objektivåbning på 80mm på Skymaster 20x80 giver et fænomenalt billede, når den benyttes til observatione af astronomiske objekter eller observationer på langt hold på jorden. Alle Skymaster modeller har højkvalitets prismer af BaK4 og er behandlet med flerlagsantirefleksbehandling for at opnå den bedste kontrast i billedet. Kikkertens kabinet er forstærket for at give maksimal stabilitet og leveres med indbygget adapter for montering på stativ. Når kikkerten er monteret på stativ, er det lettere at følge horisonten og obaservere himmelen.
Den store objektivåbning på 100mm på Skymaster 25x100 giver et fænomenalt billede, som gør kikkerten perfekt til astronomisk brug eller til betragtning på jorden på lang afstand. Alle Skymaster modeller har BaK4-prismer i høj kvalitet og er behandlet med flerlags-antirefleksbehandling, som giver den bedste kontrast i billedet. Kikkerthuset er forstærket for at give maksimal stabilitet og leveres med indbygget adapter, så det kan monteres på stativ. Når kikkerten er monteret på stativ som den bør, er det nemmere at følge horisonten og betragte himmelen.
Den store objektivåbning på 70mm på Skymaster 25x70 giver et fænomenalt billede, når den benyttes til observatione af astronomiske objekter eller observationer på langt hold på jorden. Alle Skymaster modeller har højkvalitets prismer af BaK4 og er behandlet med flerlagsantirefleksbehandling for at opnå den bedste kontrast i billedet. 25x70 er den mest populære i Skymaster-serien, idet den byder på en stor lysstyrke i kombination med en lav vægt.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.