Bingo Foto replika ure
Det har altid været tæt på umuligt at kombinere præcisionsteknologi med udfordrende udendørsaktiviteter. Nikon Aculon W10-kikkerten er vandtæt og har en gummibelægning, der gør det nemt at leve et aktivt liv med udendørsaktiviteter. Denne kikkert er det perfekte tilbehør til udendørs sjov lige fra trekking, camping og friluftsbegivenheder til stadionkoncerter og tilskuersport. Præcis som Nikon Aculon T01-serien er Nikon Aculon W10-kikkerten udstyret med linser med flerlagsbelægning, en 21 mm frontlinse og 8x forstørrelse, hvilket giver en fantastisk klar billedkvalitet med høj kontrast. Her er der tale om højtydende linseteknologi til en yderst fornuftig pris.
Kikkert i meget høj kvalitet med 8x forstørrelse og 42 mm objektiv. En af de letteste kikkerter i sin klasse. Fuldt flerlagsbelagte linser sikrer et lyst billede og en skarp og klar visuel oplevelse. Alle linser og prismer er fremstillet af Nikons økoglas, som er fri for bly og arsen. Det fiberglasforstærkede polykarbonatdesign er yderst slidstærkt, vandtæt og dugsikkert. Gummibeklædning forstærker stødbeskyttelse og støtter det faste, behagelige greb. Forskydelige og drejelige gummiøjestykker med multi-klik-justeringer, så kikkerten let kan placeres med det rigtige øjepunkt. Den lange øjeafstand gør det nemt at nyde et klart og fuldt synsfelt, selv for brugere med briller.
Denne brugervenlige og kompakte kikkert er skabt til et bredt udvalg af situationer, lige fra at se sportsbegivenheder til rejseoplevelser og dagligdags brug. Da den er kompakt og let, er den perfekt til at medbringe over alt. Denne kikkert er uhyre omkostningseffektiv, samtidig med, at den har Nikons høje kvalitetsniveau.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.