Bingo Foto replika ure
10-30x25 Zoom PC I. PC I ZOOM seriens kompakte og unikke design gør den til det bedste valg på rejser. Flerlagsbehandlede glas giver et klart billede af bylivet. Med PC I ZOOM kan du spotte bylivets spændende facetter og komme helt tæt på med den kraftige zoom.
Fjernlager 24 timer til butik 48 timer til jeres adresse.10x42 EXWP I.Her får vand- og ekstremsportsfolket hvad de har brug for. Disse vandtætte kvalitetskikkerter med tagprisme har en forseglet, nitrogenfyldt konstruktion der forhindrer dug og kondensering.
10x50 DPS I. DPS I serien har en robust kvalitetsfinish og et ekstra stort synsfelt på 65° så du nemt kan opleve den vidtstrakte natur omkring dig.

8-16x40 Zoom DPS I. 8-16x40 zoomkikkerten DPS I er det sikre og kompetente valg til brug i naturen.

Den robuste kvalitetsfinish klarer alle de strabadser den barske natur byder på og den gummebelagte overflade giver et sikkert greb. Med den kraftige zoom kan du komme endnu tættere på motivet og uden at bruge zoomen er DPS I kraftig nok selv under dårlige lysforhold. De antirefleksbehandlede glas giver billeder med høj lysstyrke, kontrast og kvalitet.

Med denne kikkert er du godt forberedt til at nyde den vidtstrakte natur

Kompakt vandtæt sportskikkert med glas af høj kvalitet.WP II seriens kikkerter har fremragende præstationer og design til udendørsmennesket, der elsker at betragte landskabet omkring sig på turene i det fri, både til lands og til vands. WP II kikkerten har fremragende lysstyrke, kontrast og farvekvalitet til klare og flotte billeder og er samtidig kompakt, nem at bruge og, ikke at forglemme: vandtæt
Olympus Trip Light RC II har et elegant design der er utroligt kompakt og let. Kikkerten er nem at have med, da den kan foldes sammen og kun vejer 185 gram. Den trækker motivet 8 gange tættere på, hvilket matcher meget større kikkerter. De optiske hnheder er af flerlagsbehandlede glas der giver maksimal lysstyrke og kontrast. Nem indstilling af skarphed med en centralt placeret knap og indbygget søgerjustering med individuel tilpasning til synet.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.