Bingo Foto replika ure
Tag perfekte billeder og videoer med din telefon - med denne superkompakte holder! GripTight Mount er en utrolig lille og let holder der passer på alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde 54-72mm). Telefonen holdes sikkert fast af de fjederbelastede klemmer og GripTight Mount kan monteres på alle GorillaPod stativer - eller et andet fotostativ - da den er forsynet med et standard 1/4" stativgevind. Mål: 78x27x7mm. Vægt: 20g
Stativfatning der passer til de mest populære smartphones på markedet, med eller uden beskyttelses-cover. Kompatibel med alle GorillaPods og andre stativer via et universalt ¼”-20 stativgevind i rustfrit stål. GripTight Mount stabiliserer og placerer din smartphone, så du opnår rolige videoer og skarpe billeder fra nye perspektiver. Bærbart design til brug på farten: Let, og passer i lommen, kan også sættes fast til nøglering eller nøglesnor (nøglering og -snor medfølger ikke). Sikkert hold, selv efter gentagne ganges brug: Slidstærkt polycarbonate-ABS plastkonstruktion med stålkonstruktion indvendig, er designet til at kunne modstå dagligdags brug.
Tag perfekte billeder og videoer med din smartphone. Med GorillaPod kan du sætte din telefon fast til hvad som helst - hvor som helst! Stativet kan bøjes, foldes, stå eller hænge – de fleksible ben giver stabilitet, selv på ujævne overflader. Kuglehovedet gør det nemt at justere vinklen, så du får det ønskede motiv. Det smarte GripTight Mount passer til alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde fra 54-72mm). GorillaPod stativet er forsynet med standard 1/4" stativgevind, så det kan også bruges sammen med f.eks. et kompaktkamera.
Joby Gorillapod GripTight Video er et utrolig lille og let stativ der passer på alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde 54-72mm). Telefonen holdes sikkert fast af de fjederbelastede klemmer og det indbyggede kuglehoved gør det nemt at panorere telefonen meget flydende og er perfekt til flotte videooptagelser. Stativet er udført med magnetiske "fødder" og kan fæstes på metalliske overflader.
Universal holder der passer til næsten alle smartphones (op til Samsung Galaxy Note), både med og uden beskyttelsesetui; den fleksible montering holder telefonen på plads. Vejer blot 30 g og har bøjelige ben, så den nemt kan bæres i en lomme eller i en taske. De bøjelige ben kan nemt justeres så vinklen passer – også på ujævne overflader – så du nemt kan tage billeder/video eller se video på din telefon. Mål: 33x33x116mm. Maks. mål på telefon: 81mm bred og 11,5mm tyk.
Stativfatning der passer til de mest populære kompakte tablets på markedet, med eller uden beskyttelses-cover (96-140 mm). Kompatibel med alle GorillaPods og andre stativer via et universalt ¼”-20 stativgevind i rustfrit stål. GripTight Mount stabiliserer og placerer din tablet, så du opnår rolige videoer og skarpe billeder fra nye perspektiver. Bærbart design til brug på farten: Let, og passer i lommen, kan også sættes fast til nøglering eller nøglesnor (nøglering og -snor medfølger ikke). Sikkert hold, selv efter gentagne ganges brug: Slidstærkt polycarbonate-ABS plastkonstruktion med stålkonstruktion indvendig, er designet til at kunne modstå dagligdags brug.
GripTight Micro Stand er et utrolig lille og let stativ der passer på alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde 54-72mm). Telefonen holdes sikkert fast af de fjederbelastede klemmer og det indbyggede kuglehoved gør det nemt at placere telefonen i den vinkel du ønsker - uanset om du vil bruge den til at se film, læse, eller tage billeder eller video. Og så er det så kompakt og let (kun 49g), at du altid kan have det med dig. GripTight Micro Stand består af to dele, som også kan bruges hver for sig. Holderen til telefonen kan monteres på et andet stativ, da den er forsynet med et standard 1/4" stativgevind - og selve stativet kan også bruges til f.eks. et kompaktkamera.
Passer på alle de mest populære smartphones! Justerbart greb som passer til alle iPhones, Android & Windows smartphones med eller uden cover, med mål på 54-72 mm bredde for GripTight Regular og 69-99 mm for GripTight XL. Fatningen udvides nemt, så det kan holde om din enhed. De indvendige stålfjedre gør at fatningen kan udvides, så det passer til din telefons størrelse, og holde den sikkert fast.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.