Bingo Foto replika ure
JOBYs mest kompakte løsning til professionelle skabere af mobilt indhold


GorillaPod 1K Kit er en pakke bestående af GorillaPod 1K-stativet og kuglehovedet BallHead 1K. Tilsammen giver de en let, kompakt og meget fleksibel løsning til fotografer, filmskabere og video bloggere, der har brug for støtte til lettere udstyr.På trods af den lave vægt (vejer tilsammen kun 196 gram) kan stativ og kuglehoved håndtere enheder på op til 1 kg. Eksempelvis et systemkamera, en flash, højttalere, mikrofon eller en videolampe.Med sine tre fleksible og leddelte ben, der er dækket af gummibelagte greb, kan stativet bruges på mange forskellige måder. Stil det, hold det i hånden eller vikkel stativet omkring en stolpe, et hegn eller en trægren.Kuglehovedet har separat panoreringsled til at sikre en præcis indstilling. 360 graders panorering og ± 90 graders hældning giver optimale justeringsmuligheder.


Tag perfekte billeder og videoer med din telefon - med denne superkompakte holder! GripTight Mount er en utrolig lille og let holder der passer på alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde 54-72mm). Telefonen holdes sikkert fast af de fjederbelastede klemmer og GripTight Mount kan monteres på alle GorillaPod stativer - eller et andet fotostativ - da den er forsynet med et standard 1/4" stativgevind. Mål: 78x27x7mm. Vægt: 20g
Stativfatning der passer til de mest populære smartphones på markedet, med eller uden beskyttelses-cover. Kompatibel med alle GorillaPods og andre stativer via et universalt ¼”-20 stativgevind i rustfrit stål. GripTight Mount stabiliserer og placerer din smartphone, så du opnår rolige videoer og skarpe billeder fra nye perspektiver. Bærbart design til brug på farten: Let, og passer i lommen, kan også sættes fast til nøglering eller nøglesnor (nøglering og -snor medfølger ikke). Sikkert hold, selv efter gentagne ganges brug: Slidstærkt polycarbonate-ABS plastkonstruktion med stålkonstruktion indvendig, er designet til at kunne modstå dagligdags brug.
Optagelse fra alle vinkler med denne smartphone-stand i professionel kvalitet designet specifikt til video og live streaming.Designet til brug med alle typer smartphones, med eller uden cover (56mm – 91mm), som f.eks. iPhone 7, Samsung Galaxy S7, iPhone 7 Plus og Samsung Galaxy S7 EDGE.

Tag perfekte billeder og videoer med din smartphone. Med GorillaPod kan du sætte din telefon fast til hvad som helst - hvor som helst! Stativet kan bøjes, foldes, stå eller hænge – de fleksible ben giver stabilitet, selv på ujævne overflader. Kuglehovedet gør det nemt at justere vinklen, så du får det ønskede motiv. Det smarte GripTight Mount passer til alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde fra 54-72mm). GorillaPod stativet er forsynet med standard 1/4" stativgevind, så det kan også bruges sammen med f.eks. et kompaktkamera.
Joby Gorillapod GripTight Video er et utrolig lille og let stativ der passer på alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde 54-72mm). Telefonen holdes sikkert fast af de fjederbelastede klemmer og det indbyggede kuglehoved gør det nemt at panorere telefonen meget flydende og er perfekt til flotte videooptagelser. Stativet er udført med magnetiske "fødder" og kan fæstes på metalliske overflader.
En rig til smartphones med pro-kvalitet til den næste generation of mobile historiefortællere.Drop de store og tunge kameraer og skab smartphone-videoer, vlogs og YouTube® indhold af pro-kvalitet. Den nye GorillaPod Mobile Rig er fleksibel, nem at transportere og bruge, og så fastholder den både din smartphone samt lys og mikrofoner, så du lettere at optage og indfange historien.Egenskaber:Grib den. Sno den. Sæt den. Det patenterede GorillaPod design med bøjelige led samt gummibelagte greb giver grænseløs fleksibilitet og hurtige indstillingsmuligheder.Fastspænd enhver smartphone i GripTight™-fatning af pro-kvalitet.Justér vinklen og skift hurtigt fra landskab til højformat alt efter, hvad der passer til live- streaming, vlogging, Snapchat og Instagram-historier.Tilføj op til 3 typer ekstraudstyr som mikrofoner, lys og actionkameraer via ¼"-20-fatninger

Der medfølger to seks-leds GorillaPod arme med ¼"-20-fatninger samt to Cold Shoe-fatninger og en GoPro®-fatning

Universal holder der passer til næsten alle smartphones (op til Samsung Galaxy Note), både med og uden beskyttelsesetui; den fleksible montering holder telefonen på plads. Vejer blot 30 g og har bøjelige ben, så den nemt kan bæres i en lomme eller i en taske. De bøjelige ben kan nemt justeres så vinklen passer – også på ujævne overflader – så du nemt kan tage billeder/video eller se video på din telefon. Mål: 33x33x116mm. Maks. mål på telefon: 81mm bred og 11,5mm tyk.
Fleksibel og kompakt smartphone gorillapod™ designet til at give dig et utal af monteringssteder og kreative vinkler til optagelse og fremvisning.

Designet til alle smartphones med eller uden cover, (56mm – 91mm) som f.eks. iPhone 7, Samsung Galaxy S7, iPhone 7 Plus og Samsung Galaxy S7 EDGE.
Tilslut en smartphone til stativ, monopod eller selfie-stang via standard ¼”-20-stativfatning.

Designet til at passe til alle smartphones, med eller uden cover, (56mm – 91mm) som f.eks. iPhone 7, Samsung Galaxy S7, iPhone 7 Plus og Samsung Galaxy S7 EDGE.Patenteret, kompakt sammenfoldeligt design.passer til de fleste smartphones med eller uden cover.Design med fjeder i rustfri stål, som nemt og sikkert holder din smartphone.TPE-gummipuder holder din smartphone sikkert på plads.¼”-20-stativfatning kan sluttes til de fleste stativer, monopods eller selfie-stænger.Materialer: Slidstærkt ABS-plastik, TPE-grebspuder, rustfrit stålProduktvægt: 20gProductmål: 2,72 x 0,74 x 9,20 cm
Stativfatning der passer til de mest populære kompakte tablets på markedet, med eller uden beskyttelses-cover (96-140 mm). Kompatibel med alle GorillaPods og andre stativer via et universalt ¼”-20 stativgevind i rustfrit stål. GripTight Mount stabiliserer og placerer din tablet, så du opnår rolige videoer og skarpe billeder fra nye perspektiver. Bærbart design til brug på farten: Let, og passer i lommen, kan også sættes fast til nøglering eller nøglesnor (nøglering og -snor medfølger ikke). Sikkert hold, selv efter gentagne ganges brug: Slidstærkt polycarbonate-ABS plastkonstruktion med stålkonstruktion indvendig, er designet til at kunne modstå dagligdags brug.
GripTight Micro Stand er et utrolig lille og let stativ der passer på alle de populære smartphones - også når de er forsynet med et cover (bredde 54-72mm). Telefonen holdes sikkert fast af de fjederbelastede klemmer og det indbyggede kuglehoved gør det nemt at placere telefonen i den vinkel du ønsker - uanset om du vil bruge den til at se film, læse, eller tage billeder eller video. Og så er det så kompakt og let (kun 49g), at du altid kan have det med dig. GripTight Micro Stand består af to dele, som også kan bruges hver for sig. Holderen til telefonen kan monteres på et andet stativ, da den er forsynet med et standard 1/4" stativgevind - og selve stativet kan også bruges til f.eks. et kompaktkamera.
Passer på alle de mest populære smartphones! Justerbart greb som passer til alle iPhones, Android & Windows smartphones med eller uden cover, med mål på 54-72 mm bredde for GripTight Regular og 69-99 mm for GripTight XL. Fatningen udvides nemt, så det kan holde om din enhed. De indvendige stålfjedre gør at fatningen kan udvides, så det passer til din telefons størrelse, og holde den sikkert fast.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.