Bingo Foto replika ure
Dennen Head Strap og QuickClip, gør det muligt at spænde GoPro dit hoved på en lang række forskellige måder. Fuldt justérbart og passer alle størrelser, og Head Strap kan tages både på hjelme og direkte på hovedet, så du kan fange billeder næsten som set med dine egne øjne. QuickClip muliggør en ultra-kompakt, lav-profil montering og kan bruges til at sætte dit GoPro på en kasket eller andre ting der måler mellem 3 mm og 10 mm i tykkelsen. Kompatibelt med alle GoPro kameraer.

SUPERPRIS : Før pris: 199,00 - Du sparer mere end 50% - (gælder kun så længe lager haves).
Med et Tripod Mount er det muligt at sætte dit Gopro fast til ethvert stativ. Pakken indeholder et standard Tripod Mount og en Quick Release Tripod Mount, som gør det nemt at flytte kameraet mellem de steder du bruger det.

Kompatibelt med alle GoPro kameraer.

SUPERPRIS : Før pris: 99,00 - Du sparer mere end 30% - (gælder kun så længe lager haves).
Action Adapterkit - Fire adaptere, så du kan mixe og matche dele:

Quick Release ¼”-20 Buckle Adapter. ¼”-20 hunstik til hunstik-adapter. ¼”-20 hanstik til hanstik-adapter. GoPro® stativfatning.
Designet til action-kameraer. Den fleksible montering med fatning til bl.a. GoPro® og Isaw kameraer gør det nu endelig muligt at få et billede af dig selv i action! Sæt klemmen fast på overflader, som er op til 5 cm brede - fx et vejskilt, en bænk etc. Kameraets position er nem at indstille med den bevægelige arm for at få den ønskede vinkel. Vægt: GorillaPod Arm: 30g. Action-klemme: 85g. Fatning til GoPro®: 8g
Super smart og sej Cap med frontbeslag, som passer til et GoPro HERO kamera, uden brug af adapter. Cap'en er udført i lækre materialer og er indstillelig så den kan tilpasses de fleste.

SUPERPRIS : Før pris: 199,00 - Du sparer mere end 35% - (gælder kun så længe lager haves).
Godt begynder action cam - men stadig med masser af muligheder. Optager video i Full HD og billeder i 12 MP. Full HD 24 fps

12 Megapixel foto,120° synsvinkel,Vandtæt hus ned til 30 meter,2” skærm.Benytter Micro SD kort (op til 32 GB)

Medfølgende tilbehør:Tube mount, Helmet mount, Stativadapter, Sekeleton hus, Quick Release Buckle mount, vandtæt hus, batteri, usb kabel

kan monteres på alt tilbehør med GoPro beslag, samt med standard 3/4" stativgevind.
Swiss Go SG-1.8 er spækket med fede funktioner og muligheder. Optag video i Full HD understøttet med billedstabilisering. Eller ta' fede billeder og time lapse med 12 MP opløsning. Indbygget Wi-Fi så kameraet kan tilsluttes til mobilen og styres derfra, eller hurtig overførsel af dine optagelser til mobilen, så du nemt kan dele det på facebook, youtube osv. Full HD 30 fps,12 Megapixel foto,140° synsvinkel,Vandtæt hus ned til 30 meter,Wi-Fi til mobil kontrol

2” skærm,Billedstabilisering.Benytter Micro SD (op til 32 GB).Medfølgende tilbehør:Tube mount, Helmet mount, Stativadapter, Sekeleton hus, Quick Release Buckle mount, vandtæt hus, batteri, usb kabel.Kan monteres på alt tilbehør med GoPro beslag, samt med standard 3/4" stativgevind.

Swiss Go SG-2.1W har kvalitet i højsæde. Film video i op til Ultra HD kvalitet - som sikre et knivskarp billede med fantasiske farver.

Kameret er bygget i en vandtæt skal, som gør det vandtæt til 10 meters dybde uden brug af ekstra hus. Dette er også med til at sikre en bedre lyd når det f.eks. bruges på cyklen i skovene. Mulighed for slowmotion optagelser med op til 120 billeder i sekundet.

Med Wi-Fi for kontrol via mobiltelefonen eller hurtig overførsel af dine optagelser.UHD 24 fps,Op til 120 fps i HD kvalitet,20 Megapixel foto,140° synsvinkel

Vandtæt til 10 meter uden hus.Wi-Fi til mobil kontrol,2” skærm,.Billedstabilisering.Benytter Micro SD kort (Op til 64 gb).Medfølgende tilbehør:

Tube mount, Stativadapter, Quick Release Buckle mount, batteri, usb kabel.Kan monteres på alt tilbehør med GoPro beslag, samt med standard 3/4" stativgevind.
Sæt med 3 skruer og vingemøtrikker, som er ergonomisk korrekt udviklet af UK Pro og som giver maksimal komfort når du skal skifte udstyr på dit GoPro HERO kamera. Udført i højstyrke nylon og rustfrit stål, gør dette kit modstandsdygtigt i alle slags forhold. Ideelt til ekstreme og kolde forhold, hvor det er svært at skifte udstyret til GoPro HERO kameraet med de bare fingre!

SUPERPRIS : Før pris: 139,00 - Du sparer mere end 35% - (gælder kun så længe lager haves).
Få de vilde optagelser oppe fra. Med UK Pro Pole 22" kan du optage fremragende video og foto fra vinkler du troede var umuligt. Velegnet til alle typer sport; sne, ski, surf, skate, holdsport, faldskærmsudspring – uanset hvor du er. UK Pro Pole 22" gør at dine optagelser vil skille sig ud fra mængden og du kan få de mest fantastiske skud med dit GoPro kamera. UK Pro Pole 22" passer direkte på dit GoPro kamera uden nogen form for adapter.

SUPERPRIS : Før pris: 319,00 - Du sparer mere end 30% - (gælder kun så længe lager haves).
Utrolig alsidig monteringsbeslag til dit GoPro eller andet action kamera. Kan monteres på rør, pæle og andet med en diameter på op til 9 cm og er udført med kuglehoved med standardgevind, så kameraet kan vinkles i den helt rigtige vinkel for den perfekte optagelse. Vejer kun 53 gram og kan bære kameraer op til 500 gram.

SUPERPRIS : Før pris: 329,00 - Du sparer mere end 50% - (gælder kun så længe lager haves).
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.