Bingo Foto replika ure
Dennen Head Strap og QuickClip, gør det muligt at spænde GoPro dit hoved på en lang række forskellige måder. Fuldt justérbart og passer alle størrelser, og Head Strap kan tages både på hjelme og direkte på hovedet, så du kan fange billeder næsten som set med dine egne øjne. QuickClip muliggør en ultra-kompakt, lav-profil montering og kan bruges til at sætte dit GoPro på en kasket eller andre ting der måler mellem 3 mm og 10 mm i tykkelsen. Kompatibelt med alle GoPro kameraer.

SUPERPRIS : Før pris: 199,00 - Du sparer mere end 50% - (gælder kun så længe lager haves).
Med et Tripod Mount er det muligt at sætte dit Gopro fast til ethvert stativ. Pakken indeholder et standard Tripod Mount og en Quick Release Tripod Mount, som gør det nemt at flytte kameraet mellem de steder du bruger det.

Kompatibelt med alle GoPro kameraer.

SUPERPRIS : Før pris: 99,00 - Du sparer mere end 30% - (gælder kun så længe lager haves).
Action Adapterkit - Fire adaptere, så du kan mixe og matche dele:

Quick Release ¼”-20 Buckle Adapter. ¼”-20 hunstik til hunstik-adapter. ¼”-20 hanstik til hanstik-adapter. GoPro® stativfatning.
Designet til action-kameraer. Den fleksible montering med fatning til bl.a. GoPro® og Isaw kameraer gør det nu endelig muligt at få et billede af dig selv i action! Sæt klemmen fast på overflader, som er op til 5 cm brede - fx et vejskilt, en bænk etc. Kameraets position er nem at indstille med den bevægelige arm for at få den ønskede vinkel. Vægt: GorillaPod Arm: 30g. Action-klemme: 85g. Fatning til GoPro®: 8g
Super smart og sej Cap med frontbeslag, som passer til et GoPro HERO kamera, uden brug af adapter. Cap'en er udført i lækre materialer og er indstillelig så den kan tilpasses de fleste.

SUPERPRIS : Før pris: 199,00 - Du sparer mere end 35% - (gælder kun så længe lager haves).
Sæt med 3 skruer og vingemøtrikker, som er ergonomisk korrekt udviklet af UK Pro og som giver maksimal komfort når du skal skifte udstyr på dit GoPro HERO kamera. Udført i højstyrke nylon og rustfrit stål, gør dette kit modstandsdygtigt i alle slags forhold. Ideelt til ekstreme og kolde forhold, hvor det er svært at skifte udstyret til GoPro HERO kameraet med de bare fingre!

SUPERPRIS : Før pris: 139,00 - Du sparer mere end 35% - (gælder kun så længe lager haves).
Få de vilde optagelser oppe fra. Med UK Pro Pole 22" kan du optage fremragende video og foto fra vinkler du troede var umuligt. Velegnet til alle typer sport; sne, ski, surf, skate, holdsport, faldskærmsudspring – uanset hvor du er. UK Pro Pole 22" gør at dine optagelser vil skille sig ud fra mængden og du kan få de mest fantastiske skud med dit GoPro kamera. UK Pro Pole 22" passer direkte på dit GoPro kamera uden nogen form for adapter.

SUPERPRIS : Før pris: 319,00 - Du sparer mere end 30% - (gælder kun så længe lager haves).
Utrolig alsidig monteringsbeslag til dit GoPro eller andet action kamera. Kan monteres på rør, pæle og andet med en diameter på op til 9 cm og er udført med kuglehoved med standardgevind, så kameraet kan vinkles i den helt rigtige vinkel for den perfekte optagelse. Vejer kun 53 gram og kan bære kameraer op til 500 gram.

SUPERPRIS : Før pris: 329,00 - Du sparer mere end 50% - (gælder kun så længe lager haves).
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.