Bingo Foto replika ure
Nikon ML-L3 Fjernbetjening, som giver dig trådløs kontrol over mange af Nikon's kameraer. Den er ideel til fremstilling af selvportrætter, makrooptagelser og hjælper til at modvirke rystelser ved lange eksponeringstider.

Den trådløse mobiladapter WU-1a er en USB-nøgle, som gør det muligt at oprette trådløs forbindelse mellem bestemte Nikon-digitalkameraer og en smart-mobilenhed, der kører Android eller iOS. Adapteren kan bruges til at overføre billeder og videoer direkte til en smartphone eller tablet eller til at fjernbetjene kameraet via smart-enheden. Passer til følgende Nikon DSLR modeller: D3200, D3300, D5200 og D7100.

Den trådløse mobiladapter WU-1b er en USB-nøgle, som gør det muligt at oprette trådløs forbindelse mellem bestemte Nikon-digitalkameraer og en smart-mobilenhed, der kører Android eller iOS. Adapteren kan bruges til at overføre billeder og videoer direkte til en smartphone eller tablet eller til at fjernbetjene kameraet via smart-enheden. Passer til Nikon D600, samt Nikon 1-serien.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.