Bingo Foto replika ure
Nikon WU-1b Wireless Mobile Apapter
Kr. 399,00
Den trådløse mobiladapter WU-1b er en USB-nøgle, som gør det muligt at oprette trådløs forbindelse mellem bestemte Nikon-digitalkameraer og en smart-mobilenhed, der kører Android eller iOS. Adapteren kan bruges til at overføre billeder og videoer direkte til en smartphone eller tablet eller til at fjernbetjene kameraet via smart-enheden. Passer til Nikon D600, samt Nikon 1-serien.

Ligegyldigt hvor du er, kan du uden problemer sende billeder via adapteren. Du behøver ikke slutte den til et eksternt Wi-Fi-hotspot, og kameraet leverer strømmen. Du kan så nemt som ingenting og når som helst sende billeder og videoer til din smart-enhed, så du kan dele dem, eller overføre billeder for at frigøre plads på kameraets hukommelseskort.

Adapteren kan også bruges til fjernbetjening af kameraet. Den er den oplagte tilbehør, hvis du vil tage et selvportræt eller have billederne vist på en tablets større skærm, inden du tager dem.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.