Bingo Foto replika ure
Nikon D5300 + 18-55mm AF-P VR
Kr. 4199,00
Med det imponerende Nikon D5300 kamera i DX-format med hele 24,2 megapixel og indbygget Wi-Fi og GPS kan du indfange og dele magien i din verden til mindste detalje. Wi-Fi-funktionen opretter direkte forbindelse mellem kameraet og en smartenhed, så du kan dele billeder med det samme, du har taget dem. GPS-funktionen føjer lokationsoplysninger til billeder, så det er nemt at placere dem på verdenskortet og dele det, du fotograferer på rejsen, med andre. Takket være den store vippeskærm er det blevet nemt at tage billeder og videoer fra spændende nye perspektiver, og den fremragende billedkvalitet i svagt lys (kan udvides op til ISO 25.600) sikrer klare billeder i mørke omgivelser. Leveres med det nye og mere kompakte AF-S 18-55mm 3.5-5.6G VR II objektiv med 3x zoom, som er en standard zoom i en god kvalitet og som er udstyret med VR - billedstabilisator.

Medfølgende tilbehør: Bred rem, lithium batteri (EN-EL14a), oplader (MH-24), USB- og AV-kabel, dæksler til hus og optik, software og brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske, hukommelseskort og beskyttelsesfilter!


Yderligere information om Nikon D5300:

Fuld 24,2 megapixel styrke: D5300's billedsensor, der er specialdesignet uden et optisk lavpasfilter (OLPF), udnytter sine 24,2 megapixel opløsning til optagelser, hvor selv de fineste strukturer står knivskarpt og billederne gengives med utroligt skarpe detaljer.

39-punkts AF-system: D5300's autofokussystem er utroligt præcist med 39 fokuspunkter, hvoraf ni er af korstypen i midten. Avanceret 3D-forfølgelse af motivet bevarer fokus på selv de mindste motiver, uanset hvor uforudsigelige deres bevægelser er.

2016-pixel RGB-lysmålingssensor: For at opnå overlegne resultater sikrer D5300's utroligt præcise lysmålingssensor nøjagtig eksponering og sender data til systemet til motivgenkendelse, som optimerer automatisk eksponering, autofokus og automatisk hvidbalance.

Kontinuerlig optagelse med 5 bps: Optag begivenhederne i en fart med fem billeder pr. sekund, og fasthold de flygtige øjeblikke eller udtrykkene i det helt rigtige øjeblik.

Stor LCD-skærm med høj opløsning: Se hver en detalje på dine billeder og videoer takket være den store 8,1 cm LCD-skærm med bred synsvinkel og en opløsning på hele 1.037.000 punkter. Komponer eller se optagelser, og anvend specialeffekter, som fremstår tydeligt, uanset om du optager inde eller ude.

HDMI-udgang: Slut kameraet direkte til en HDTV-skærm, og nyd dine videoer og billeder i utrolig høj opløsning. Kameraet, der er kompatibelt med HDMI-CEC (Consumer Electronics Control), giver dig endda mulighed for at styre billedvisningen med tv'ets fjernbetjening.

Højkvalitetslyd: Optag videoer, som ikke bare er ser godt ud, men også lyder godt. Takket være kameraets indbyggede stereomikrofon og kompatibiliteten med Nikons eksterne stereomikrofon ME-1 er det nemt at opnå optagelser med klar og tydelig lyd.

Effektindstilling: Skab markante billeder og videoer med et væld af specialeffekter. Isoler farver, så de kan træde frem, gå i sort-hvid, udforsk en rektroeffekt, eller få bygninger til at ligne modeller i miniformat. Du kan få vist den valgte effekt og justere dens intensitet, mens du optager.

16 motivprogrammer: Opnå hurtigt de bedste billeder med en lang række motivprogrammer, f.eks. Sport, Strand og Sne. Du skal bare vælge den indstilling, der passer til motivet eller situationen, og lade kameraet optimere lukkertid, ISO og blænde automatisk, så opnår du de bedste resultater.

Optimer detaljerne i lys med stor kontrast: To indstillinger hjælper dig med at fastholde detaljerne i både mørke og lyse områder, når du tager billeder i kraftigt lys eller i modlys. HDR (High Dynamic Range) er ideel til stillestående motiver, mens Aktiv D-Lighting er ideel til billeder af motiver i bevægelse. I begge indstillinger er det muligt at vælge intensitetsniveau.

Intelligent design: Med en stor LCD-skærm og et lille, let kamerahus er D5300 en fornøjelse at skyde løs med. Nikons overlegne ergonomi, tydelige menuer og knapper, som der kun skal trykkes på én gang for at få adgang til ofte brugte funktioner, f.eks. D-video og Live View, gør betjeningen hurtig og intuitiv.

NIKKOR-objektiver: Brug Nikons legendariske NIKKOR-objektiver, og udnyt kameraets opløsning på hele 24,2 megapixel til det yderste! Tag billeder med levende farver og skarp kontrast. Optag videoer med knivskarpe detaljer, eller eksperimenter med filmiske effekter.* Wireless Mobile Utility er kompatibel med iOS™- og Android™-smartenheder og kan hentes gratis til din smartenhed fra Google Play™ og Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.

 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.