Bingo Foto
Nikon 1 J5 + 10-30mm 3.5-5.6 VR PD - Black
Kr. 3299,00
Gå helt nye veje med det utroligt lette systemkamera Nikon 1 J5. Tag flotte billeder med en opløsning på 20,8 megapixels, og lav ultraskarpe 4K-videooptagelser. Med optagehastigheder, der er hurtigere end et DSLR-kamera, er der ingen risiko for at gå glip af de afgørende øjeblikke. Med sin store CMOS-sensor og udskiftelige 1 NIKKOR-objektiver løfter Nikon 1 J5 din fotografering til nye højder – lynhurtigt. Nyd friheden til at lave fantastiske optagelser, selv under dårlige lysforhold. Fastfrys motiver i hurtig bevægelse ved 20 bps med Kontinuerlig AF i indstillingen Sport. Lav fantastiske rejseoptagelser med 4K-opløsning, eller udnyt kameraets hastighed til at lave dramatiske optagelser i slowmotion. Slip kreativiteten løs med den berøringsfølsomme vippeskærm og manuelle indstillingsmuligheder, og del derefter dine fantastiske billeder med andre via din smart-enhed. Leveres i kit med standard zoom 10-30mm 3.5-5.6 VR PD (27-81 mm i 35 mm-format).

Medfølgende tilbehør: Semibred rem, lithium batteri (EN-EL24-5), oplader (MH-31), USB-kabel (UC-E20), dæksler til hus og optikker, Nikon ViewNX-i software og brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske, hukommelseskort og beskyttelsesfilter!


Yderligere information om Nikon 1 J5:

Imponerende resultater - Glæd dig over uovertruffen billedkvalitet, hvad enten du tager billeder under dårlige lysforhold eller kunstneriske billeder med sløret baggrund. En billedsensor i CX-format, der er fire gange større end den typiske billedsensor i kompaktkameraer, gør Nikon 1 J5 overlegen i enhver situation.³

Stilfuldt design - Nikon 1 J5 udmærker sig ved et smukt og stilfuldt design. Takket være den perfekte afstand mellem hjulene kan du tage billeder uden at flytte blikket fra motivet. Håndgrebene foran og bagpå sikrer et solidt greb om kameraet.

Berøringsfølsom vippeskærm

Berøringsfølsom vippeskærm - Vippeskærmen gør det let at tage stillbilleder og optage videoer i fremragende kvalitet. Du kan fokusere, optage og justere de vigtigste indstillinger blot ved at trykke på den berøringsfølsomme skærm. Vip skærmen op eller ned for at tage billeder fra usædvanlige vinkler, eller tag kreative selvportrætter.

Imponerende billedteknologi: Glæd dig over den perfekte balance mellem hastighed, billedkvalitet og kompakt konstruktion. Takket være en billedsensor, der er fire gange større end den typiske billedsensor i kompaktkameraer³, giver Nikon 1 J5 dig friheden til at tage fantastiske billeder. Den store, bagbelyste sensor i CX-format indfanger den størst mulige mængde lys, og hver eneste pixel gengives perfekt, så der opnås farvestrålende billeder med stor detaljerigdom.

Skarpe billeder under dårlige lysforhold: I kraft af en ISO-følsomhed på 160-12800 er der med Nikon 1 J5 garanti for knivskarpe billeder under stort set alle lysforhold. Du kan opnå den totale fotografiske frihed ved at indstille ISO-følsomheden manuelt, eller du kan lade kameraet vælge den optimale ISO-følsomhed og få perfekte resultater. Avanceret støjreduktion sikrer skarpere og mere veldefinerede billeder ved høj ISO-følsomhed.

1 NIKKOR: Et godt objektiv er en forudsætning for at tage gode billeder, og 1 NIKKOR-objektiver er ganske enkelt uovertrufne. Det store udvalg af hurtige prime-objektiver, superteleobjektiver og ultravidvinkelobjektiver gør det muligt at indfange ethvert motiv med imponerende præcision. Samtlige objektiver er optimeret til videooptagelse, og de er alle kendetegnet ved en kompakt konstruktion, som får Nikon 1-systemet til at skille sig ud fra mængden.

EXPEED 5A: Nyeste generation af Nikons billedbehandlingsenhed giver utroligt flotte og skarpe billeder. EXPEED 5A er kernen i kameraets lynhurtige autofokusfunktion, og kombineret med intelligent støjreduktion sikrer det krystalklare billeder. De høje billedbehandlingshastigheder er som skabt til kameraets brede vifte af kreative indstillinger og lynhurtige billedserier, og den store mængde data fra sensoren med 20,8 megapixels omdannes nemt til udsøgte billeder og 4K-videoer.²

Meget høj optagehastighed (bps): Optagehastigheden ved kontinuerlig optagelse er højere end med et DSLR-kamera, så med Nikon 1 J5 får du altid det hele med, uanset hvor hurtigt det går. Tag billeder med en hastighed på hele 20 bps med kontinuerlig AF eller op til 60 bps med fokus låst på det første billede. Der er nem adgang til kameraets billedserieindstillinger blot ved at dreje programhjulet til Sport. Du kan vælge den hastighed, du vil optage med, og straks få vist sekvenser med motiver i hurtig bevægelse som én gruppe optagelser.

Avanceret hybrid AF-system: Nikons lynende hurtige hybrid AF-system låser sig lynhurtigt fast på motivet ved hjælp af 171 autofokuspunkter. Der skiftes omgående mellem 105 fasedetekterede AF-punkter og hurtig kontrastbaseret AF. Fasedetekteret AF indfanger lynhurtigt motiver i bevægelse. Kontrastbaseret AF når helt ud til billedets kant, så du kan stille skarpt på perifere motiver, selv under dårlige lysforhold.

Imponerende videoer: Optag ultraskarpe 4K/15p-videoer eller videoer i fuld HD (1.080/60p), som med garanti får dit publikum til at måbe.² Genoplev hver eneste lille bevægelse i slowmotion ved at afspille et HD-videoklip af tre sekunders varighed med en hastighed på 120 bps i løbet af 12 sekunder. Tag stillbilleder, mens du optager video, ved hjælp af funktionen Automatisk billedfangst eller manuel optagelse. Brug Aktiv D-Lighting til motiver med store kontraster, så der opnås en naturlig balance mellem lys og skygge. E-VR sikrer, at dine videoer er i skarp fokus, selv når du optager ved fuld zoom.4

Kreative videoindstillinger: Slip din indre filmfotograf løs med indstillingerne Hurtig bevægelse, Springklip og 4-sekunders video. Gør optagelser af gademotiver mere interessante med indstillingen Hurtig bevægelse, få tidsforløbet til at ligne animeret stop-motion med Springklip, eller lav udtryksfulde, korte videoklip med indstillingen 4-sekunders video.

Intervaloptagelsesvideoer: Lav enestående tidsforkortede videoklip i fuld HD bestående af op til 300 billeder. Sæt Nikon 1 J5 på et stativ, så du kan forevige fantastiske motiver, der folder sig ud i meget langsom bevægelse. Med kameraremmen om halsen kan du bruge kameraet til at få en helt ny vinkel på dine storbyeventyr. Du kan indstille kameraet til at tage billeder hvert femte, hvert tiende eller hvert 30. sekund.

Fremragende ergonomi: Nikon 1 J5 er et glimrende bevis på, at en kompakt konstruktion ikke behøver at gå ud over brugervenligheden. Kameraets strømlinede design med perfekt afstand mellem hjulene gør det utroligt nemt at betjene, så du kan tage billeder uden at flytte blikket fra motivet. Det er nemt at skifte mellem indstillingerne P, S, A eller M samt Sport via programhjulet. Skift indstillinger med kommandohjulet, og knyt ofte anvendte indstillinger til knappen Fn (funktion).

Berøringsfølsom vippeskærm: Alle betjeningsfunktioner vises meget tydeligt på den følsomme LCD-skærm på 7,5 cm (3,0") med 1.037.000 punkter, selv når skærmen er vippet. Du kan lave ekstreme actionoptagelser i frøperspektiv, og vinklen på 86 grader gør det nemt at tage billeder i fugleperspektiv. Vip skærmen 180 grader op, og brug indstillingen Selvportræt til at gøre hudtonen blødere eller til at indstille selvudløseren. Blot ved at trykke på den højopløste skærm kan du fokusere og optage, foretage intuitive justeringer af kameraets indstillinger, få en forhåndsvisning af kreative funktioner eller deaktivere berøringsskærmen.

NFC- og Wi-Fi-understøttelse: Det har ganske enkelt aldrig været lettere at dele imponerende Nikon 1-billeder med andre via en smart-enhed. Du behøver blot at berøre Nikon 1 J5 med en NFC-kompatibel (NFC = Near Field Communication) smart-enhed for at overføre det billede, der vises på kameraets LCD-skærm. Billeder kan også overføres til en smart-enhed via Wi-Fi blot ved at trykke på kameraets Wi-Fi-knap5. Du kan også bruge Wi-Fi-funktionen til at fjernudløse kameraets lukker eller skabe perfekte kompositioner ved at få dine billeder forhåndsvist på en tablet eller smartphone.

Billedstyring i realtid: Du kan hurtigt og intuitivt forbedre billeder og videoer i en række forskellige tilstande, før du optager. Du skal blot justere styrelinjerne ved siden af dit billede for at finjustere lysstyrke, dybdeskarphed og kontrast. Med Kreativ palet kan du anvende kunstneriske filtre i atelierkvalitet blot ved at vælge det ønskede udseende via berøringsskærmens hjul. Se resultaterne af ændringerne på LCD-skærmen: Skærmen viser nøjagtigt det billede, du får, når du trykker på udløseren.

Indstillingen Kreativ: Slip kreativiteten løs med populære effekter til stillbilleder og videoer. Du kan f.eks. vælge Retro for at opnå en retroeffekt, lade din kunstneriske åre få frit løb i sort-hvid med Høj kontrast monokrom, vælge Pop for at få klarere farver eller vælge Panorama for at få hele motivet med. Der er i alt 14 forskellige effekter at vælge imellem, og du har desuden adgang til fem motivprogrammer, som automatisk optimerer kameraindstillingerne til portrætbilleder, landskabsbilleder og nærbilleder.

Fang de bedste øjeblikke: Indfang øjeblikkets magi med Smart-billedvælger, Aktivt valg og Langsom visning. Med Smart-billedvælger kan du bruge Nikon 1 J5's indbyggede fotoekspert til at udvælge de billeder, der teknisk set er bedst. Med Aktivt valg tages der op til 20 billeder på under et sekund, hvorefter du kan vælge dem, du vil beholde. I Langsom visning vælger du det ultimative billede i en slowmotionsekvens.

Snapshot med video: Med et enkelt klik kan du få dine stillbilleder til at bevæge sig. Hvis du vælger Snapshot med video, der er udviklet med henblik på billeddeling, oprettes der et "levende billede", der starter som et videoklip på fire sekunder og slutter med et smukt stillbillede. Du kan dele billedet med andre med det samme eller starte Nikons gratis program ViewNX-Movie Editor, så du kan redigere det og kombinere det med andre stillbilleder og videoklip.

Gratis software og lagring: Den kreative proces behøver ikke slutte, når billedet er taget. Nikons gratis software ViewNX-i og ViewNX-Movie Editor gør det nemt at importere, ordne og redigere billeder, videoklip og snapshots med video og dele dem med andre. Som Nikon 1-ejer kan du desuden glæde dig over 20 GB gratis lagerplads på NIKON IMAGE SPACE .


Uovertruffen billedkvalitet

Læg afstand til smartphonefotograferne med imponerende billeder på 20,8 megapixels. Nikon 1 J5's store CMOS-sensor og 1 NIKKOR-objektiver giver dig mulighed for at føre dine kreative idéer ud i livet.

Uovertruffen billedkvalitet

Hurtigere end et DSLR-kamera

Med en hastighed på 20 bps ved brug af kontinuerlig autofokus kan du med det kompakte Nikon 1 J5 trygt regne med at få alle dine actionoptagelser hjem. Med indstillingen Sport kan du fryse enhver bevægelse og få det hele med.¹

Hurtigere end et DSLR-kamera

Total kontrol

Glæd dig over betjening på DSLR-niveau via kameraets PSAM-programhjul, kommandohjulet og knappen Fn. Giv din kreative åre frit løb, vel vidende at du opnår præcis det resultat, du havde forestillet dig – hver gang.

Total kontrol

Flotte 4K-videoer

Optag imponerende videoer i ultraskarp 4K-opløsning.² Sæt tiden i stå og skru op for dramaet med fantastiske intervaloptagelser og slowmotionsekvenser i HD. Tag flotte stillbilleder, mens du optager video.

Flotte 4K-videoer

Mulighed for billeddeling

Du kan nemt dele dine fantastiske billeder med andre. Nikon 1 J5 understøtter både Wi-Fi og NFC, så du hurtigere end nogensinde før kan uploade billeder i høj kvalitet via din smart-enhed.

Mulighed for billeddeling

Imponerende resultater

¹ Indstillingen Sport/kontinuerlig optagelse med høj hastighed: Afhængigt af optageforholdene og hukommelseskortets skrivehastighed kan overførsel af data via bufferen fortsætte et kort stykke tid, efter at lukkeren er udløst helt, og det kan derfor vare lidt, før der kan optages igen.

² 4K-videoer kan vises på computere med høj ydeevne via Nikons ViewNX-i-softwareplatform, og de kan redigeres ved hjælp af ViewNX-Movie Editor.

³ Den sensor på 1" i CX-format, som bruges i Nikon 1 J5, er cirka fire gange større end den type sensor på 1/2,3", som findes i de fleste kompaktkameraer.

4 E-VR (elektronisk vibrationsreduktion (VR)) sikrer optagelser uden slør ved optagelse af HD-videoer og Snapshots med video.

5 Det eneste, du skal gøre for at kunne bruge Wi-Fi-funktionen, er at downloade programmet Wireless Mobile Utility til din smart-enhed. Dette program, som er kompatibelt med iOS™- og Android™-smart-enheder, kan downloades gratis fra Google Play™ og Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube og andre mærker er registrerede varemærker tilhørende Google Inc.
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure