Bingo Foto
Nikon CoolPix P900 - Black
Kr. 4059,00
Hvis du nyder at fotografere natur eller aftenhimlen, så sætter det nye Nikon Coolpix P900 med 16 megapixels og ufattelige 83 gange optisk zoom dig i stand til at optage detaljer, der ikke er synlige for det blotte øje. Skyd løs øjeblikkeligt med den hurtige autofokus og formindsket lukkertidsforsinkelse, mens optisk vibrationsreduktion (VR) via dobbeltregistrering med en virkning svarende til fem lukkertrin sikrer billeder uden slør. Alle kompositionsmuligheder er lige ved hånden takket være roterbar vippeskærm og indbygget elektronisk søger, så du let kan tage detaljerede stillbilleder i ultratelefotoindstilling og optage skarpe videoer i fuld HD. Indbygget GPS/GLONASS/QZSS-understøttelse giver mulighed for præcis registrering af det sted, billedet tages, og indbygget Wi-Fi® og NFC understøttelse muliggør øjeblikkelig billeddeling. Med det brugervenlige Nikon Coolpix P900 kan du med andre ord komme tættere på den smukke natur end nogensinde før.Medfølgende tilbehør: Rem (AN-CP21), lithium batteri (EN-EL23), ladeadapter (EH-71P), USB-kabel (UC-E21), objektivdæksel (LC-67) samt brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske og hukommelseskort.


Yderligere information om Nikon Coolpix P900:

GPS/GLONASS/QZSS-understøttelse med interessepunkter: Takket være GPS/GLONASS/QZSS-understøttelse kan der lynhurtigt foretages præcis registrering af det sted, billedet tages, via satellit.

Indbygget Wi-Fi®- og NFC-understøttelse

Indbygget Wi-Fi®- og NFC-understøttelse: Når du er på farten, kan du dele dine bedste naturbilleder med andre med et enkelt tryk på Wi-Fi®²-knappen eller blot ved at lade det NFC-kompatible³ kamera berøre en smart-enhed³.

Lynhurtig respons

Lynhurtig respons: Hurtigere AF og kortere optageforsinkelse (ca. 0,12 sek. ved vidvinkeloptagelse4) betyder, at du aldrig går glip af de afgørende øjeblikke, når du vil tage billeder af dyr i naturen eller hurtigt skiftende himmelmotiver.

Stor roterbar LCD-vippeskærm: Den 7,5 cm (3") store roterbare LCD-vippeskærm (RGBW) med ca. 921.000 punkter og Clear Color Display-teknologi gør det let at finde nye, spændende vinkler og tage billeder af motiver i hurtig bevægelse. Den antireflekterende belægning sikrer, at skærmen er tydelig under alle lysforhold.

Videoer i fuld HD: Optag imponerende videoer (1080/60p) med fremragende lyd. Mikrofonens lydregistrering bliver mere retningsbestemt, i takt med at der zoomes. Med den særlige videooptageknap kan du lynhurtigt skifte fra at tage stillbilleder til at optage videoer.

Time-lapse video: Du kan nemt lave imponerende time-lapse videoer. Du skal bare vælge et motiv, hvorefter der laves en time-lapse video af ti sekunders varighed ud fra de stillbilleder, der tages ved brug af intervaloptagelsesfunktionen.

Zoommikrofon: Du kan optage videoer i fuld HD med fremragende lyd ved hjælp af zoommikrofonen, hvis lydregistrering bliver mere retningsbestemt, i takt med at der zoomes.

Super ED-glaselement: Takket være Super ED-glaselementet sikrer det ultrakraftige, men ikke desto mindre meget kompakte zoomobjektiv effektiv reduktion af kromatisk aberration.

Indstillingerne Måne og Fugle: Automatisk motivvælger gør det let at finde den helt rigtige indstilling, når der skal fokuseres på motiver såsom fugle eller månen, så du altid opnår flotte resultater.

Bred synsvinkel: LCD-skærmen med bred synsvinkel letter kreativ billedkomposition og gør det let at tage billeder fra usædvanlige vinkler. Du kan f.eks. tage billeder hen over forhindringer eller fra et dyrs øjenhøjde.

Knap til brugerdefinerede funktioner (knappen Fn): Tilpas kameraet til dine konkrete behov ved at knytte ofte benyttede funktioner til knappen Fn. Derefter kan der ændres indstilling med et enkelt tryk på knappen.

Programhjul: Via programhjulet, som er placeret i toppen af kameraet, så det nemt kan betjenes med én hånd, er der direkte adgang til vigtige indstillinger såsom manuel eksponering (P/S/A/M).

Målsøgende AF: Målsøgende AF registrerer motivet hurtigt og præcist og indstiller automatisk fokus for dig, så du kan koncentrere dig fuldt ud om billedkompositionen.

COOLPIX Picture Control: Med Picture Control-indstillinger såsom "Neutral", der giver billeder med et naturligt udseende, "Levende", der giver meget farvestrålende billeder, "Monokrom", der er beregnet til sort/hvide billeder, og "Brugerdefineret", der giver mulighed for justering af op til to indstillinger, f.eks. kontrast og farvemætning, kan du selv styre, hvordan dine billeder kommer til at se ud.

Indbygget elektronisk søger: En øjesensor, som automatisk skifter fra optagelse ved brug af skærmen til den elektroniske søger, når øjet nærmer sig søgeren, gør det let at skifte optagemetode.

Hurtig returzoomknap: Med et enkelt tryk på en knap ved siden af zoomknappen kommer du øjeblikkeligt tilbage til vidvinkelfokus, hvis motivet flytter sig uden for billedet under supertelefotooptagelse.

Sidezoomknap: Sidezoomknappen, som gør det muligt at betjene zoomfunktionen med venstre hånd, modvirker kamerarystelser, så der altid opnås flotte videoer og knivskarpe billeder.

Lang batteribrugstid: Den forbedrede, energibesparende batterikonstruktion øger kapaciteten for såvel stillbilleder som videoer i fuld HD.

Flashkompensation: Flashkompensation (fra -2 til +2 EV) medvirker til at afbalancere mængden af flashlys på motivet i forhold til baggrunden, så du opnår perfekte eksponeringer og billeder med et naturligt udseende.

19 motivprogrammer: Du kan trygt overlade det til kameraet at finde de optimale indstillinger til den aktuelle optagesituation. Du skal blot vælge det motivprogram, der passer bedst til motivet og optageforholdene, hvorefter kameraet automatisk optimerer indstillingerne.

EXPEED C2: Nikons hurtige og kraftfulde billedbehandlingssystem med høj følsomhed giver garanti for fremragende billedkvalitet.

NIKON IMAGE SPACE: Alle Nikon-brugere har adgang til 20 GB gratis lagerplads "i skyen" via Nikons særlige hjemmeside til billedlagring og -deling, NIKON IMAGE SPACE. Du kan få flere oplysninger på adressen www.nikonimagespace.com.


¹ Forstørrelsen ved brug af Dynamic Fine Zoom er beregnet ud fra den maksimale vidvinkelposition ved brug af optisk zoom.

² Dette forudsætter, at Nikon-programmet Wireless Mobile Utility" (iOS- og Android™-kompatibelt) er installeret på smart-enheden."

³ NFC (Near Field Communication) fungerer sammen med kompatible Android™-smartphones og -tablets (Android 4.0 eller nyere). Dette forudsætter installation af Nikon-programmet Wireless Mobile Utility" og indstilling af billedoverførsel inden brug."

4 Baseret på CIPA-standarderne (ved brug af vidvinkelposition, motivlysstyrke på LV 10, programautomatik og "Enkelt AF").


Vigtigste egenskaber:

Ultrakraftig zoom

NIKKOR-zoomobjektivet på 83x, der kan udvides til 166x Dynamic Fine Zoom¹, dækker området lige fra 24 mm vidvinkel til 2.000 mm telefoto (svarende til 35 mm-format), så du kan få alle detaljer med – selv dem, der ikke kan ses med det blotte øje.

Ultrakraftig zoom

Optisk vibrationsreduktion (VR) via dobbeltregistrering (svarende til optagelse med fem trin kortere lukkertid)

Vibrationsreduktion (VR) sikrer stabile håndholdte telefotooptagelser i kraft af forbedret absorbering af vibrationer som følge af samtidig bevægelsesregistrering fra objektivet (vinkelhastighedssensor) og billedsensoren (bevægelsesvektorinformation).

Optisk vibrationsreduktion (VR) via dobbeltregistrering (svarende til optagelse med fem trin kortere lukkertid)

Bagbelyst CMOS-billedsensor med 16 MP

Tag skarpe og meget detaljerige billeder, selv om natten. Den følsomme billedsensor gør det let at opnå knivskarpe billeder næsten helt uden støj.

Bagbelyst CMOS-billedsensor med 16 MP

GPS/GLONASS/QZSS-understøttelse med interessepunkter
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure