Bingo Foto replika ure
Lowepro Photo Sport Sling 100 AW - Orange
Kr. 849,00
Ultralet rygsæk for dem som ønsker at komme hurtigt og let rundt med sin kameraudstyr. Lowepro lancerer Photo Sport AW, kamerarygsæk med dobbelt rum. Den er specifikt udviklede til den sporty fotograf, som har samme passion for sin sport som for at tage gode billeder. Det nederste rum på rygsækken har Lowepros patenterede Ultra-Cinch Camera Chamber, et foret rum, som beskytter kameraudstyret og hindrer det i at rasle rundt, når bæreren er i bevægelse.

Det øverste rum efterligner funktionerne hos en klassisk rygsæk. Rummeligt og fleksibelt opbevaringsrum – 9 liter - giver godt med plads til grej som f.eks. jakke, madpakke, hue, mobiltelefon, guidebøger etc. En lomme øverst oppe kan rumme et par solbriller eller andre mindre personlige genstande. Modellen er udstyret med detaljer, som giver komfort og beskyttelse under cykling, vandring og andre adventure-aktiviteter. En ventileret rygstøtte giver god støtte. De mange forskellige justeringsmuligheder giver en fleksibel pasform. Sømme i refleksmateriale øger bærerens synlighed i tåge, regn, sne og mørke. Lowepros patenterede All Weather AW Cover beskytter kamera og personligt grej mod vind og vejr, og kan ganske enkelt stoppes ind i en diskret lomme, når det ikke er i brug. Photo Sport Sling 100 AW har flere justeringsmuligheder samt en ”crossover-rem”. Den vejer kun 800 gram hvilket gør den ideel til bl.a. ekstreme udendørs aktiviteter.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.