Bingo Foto
Olympus E-M5 Mark II - Kamerahus - Black
Kr. 7999,00
Olympus E-M5 Mark II: Fremragende skarphed - Klar, stabil, tydelig – med verdens kraftigste billedstabilisering. Perfekt til at tage snivskarpe billeder og videooptagelser i lav belysning uden stativ. Fremad, tilbage, opad, nedad, til siden, vippet, skrå ... stabil på alle måder med indbygget 5-akset VCM IS, der kompenserer for alle mulige sløringer. Med Olympus E-M5 Mark II har du et systemkamera konstrueret i en kvalitet helt uden sammenligning. Og det vejer ikke mere end 417 gram. Det er støv-, stænk- og frostsikkert, så vejret ikke forhindrer dig i at tage kreative billeder eller video. Jo højere opløsning, desto bedre når det gælder om at fange de finere detaljer. Det er derfor at Olympus E-M5 Mark II har den nye optagelsesmulighed i høj opløsning på uhørte 40 megapixels. Leveres uden objektiv.

Medfølgende tilbehør: FL-LM3 Flash, semibred rem, lithium batteri (BLN-1), oplader (BCN-1), USB-kabel (CB-USB6), dæksel til hus, Olympus Viewer software og brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske, hukommelseskort og beskyttelsesfilter!


Yderligere information om Olympus E-M5 Mark II:

Frigør dig selv fra besværlig kamerastabilisering, der normalt er nødvendig til film i biografkvalitet. Olympus E-M5 Mark II har verdens kraftigste 5-akset IS - Billedstabilisering, der er alt, hvad du skal bruge til perfekte håndholdte optagelser. Med den kan du optage stabilt, selv når du bevæger dig. Den høje bitrate op til 77 Mbps og indstillinger for flere billedfrekvenser gør det muligt for dig nemt at optage betagende scener i Full HD.

Fang nye perspektiver - Da den berøringsfølsomme LCD-skærm med flere vinkler kan vippes til alle vinkler, kan du frit filme i kreative perspektiver. Styr mikrofonen og tidskoden på LCD-skærmen, eller brug nemt det digitale vaterpas.

Jo højere opløsning, desto bedre når det gælder om at fange de finere detaljer. Det er derfor at Olympus E-M5 Mark II har den nye optagelsesmulighed i høj opløsning på uhørte 40 megapixels. Ved at tage otte billeder i rækkefølge og derefter kombinere dem til ét billede er det perfekt til at tage billeder af kunstværker, landskaber og mere med imponerende 40 megapixels.

Opdag nemheden ved trådløs - Tag fuld kontrol over din fotografering – trådløst fra din smartphone. Takket være den indbyggede Wi-Fi i Olympus E-M5 Mark II kan du tilpasse brændvidden, lukkerhastigheder og andre indstillinger uden på noget tidspunkt at røre ved kameraet. Med OLYMPUS Image Share på din telefon kan du derefter dele dine billeder med det samme på sociale netværkssider.

Opdag et kompakt optiksystem, der giver dig frihed: OLYMPUS Micro Four Thirds-systemet. Med over 40 optikker, hvoraf mange af dem er støv-, stænk- og frostsikre, er det perfekt til dine kunstneriske visioner, fra makro til vidvinkel og telefoto. Optikkernes høje kvalitet bruger OM-D's avancerede teknologi til at levere klare film eller billeder.

Lysløs lukkertilstand - Du kan du være lige der, hvor det sker, uden at tiltrække dig alt opmærksomheden. Den lydløse lukkertilstand sikrer, at lukkeren ikke laver lyde, når der trykkes på den – til helt lydløs optagelse!

Live Composite-funktion - Forvandel motiver med lang eksponeringstid, som f.eks. stjernelandskaber, til et enkelt betagende billede. Live Composite bruger særlig lysstyrkestyring til at sikre den perfekte effekt. Se resultatet, inden du tager billedet for større kreativitet.
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure