Bingo Foto
Canon PowerShot G3 X
Kr. 6549,00
Takket være kombinationen af et 25x zoomobjektiv og førsteklasses billedkvalitet fra sensoren af 1,0-typen kan Canon PowerShot G3 X optage fotos og film i imponerende kvalitet. Et omfattende udvalg af professionelle funktioner og kontrolknapper hjælper dig med at slippe din kreativitet løs. Uanset om du optager stillbilleder eller film, gør Canon PowerShot G3 X dig i stand til at optage scener med smuk baggrundssløring og få klare optagelser, selv i svag belysning. Der er ingen grund til at bekymre sig om, at kamerarystelser ødelægger resultatet, takket være en intelligent optisk billedstabilisator. Kameraet tilpasser sig automatisk og sikrer skarpe, detaljerede fotos og videoer, selv hvis du optager med fuld zoom eller håndholdt i svag belysning. Desuden vil din film blive utrolig jævn og stabil takket være 5-akset filmstabilisering. Skab betagende Full HD-film med flere forskellige billedhastigheder, og drag nytte af professionelle funktioner som f.eks. fuld manuel kontrol, MF Peaking og HDMI-live-output. Den avancerede 5-aksede dynamiske billedstabilisator giver steadycam-lignende stabilisering af dine optagelser, og alsidig lydoptagelse via mikrofon- og hovedtelefonstik hjælper dig med at skabe film med høj lydkvalitet.

Medfølgende tilbehør: Nakkesrem (NS-DC11), lithium batteri (NB-10L), oplader (CB-2LCE), USB-kabel, samt brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske og hukommelseskort.


Yderligere information om Canon PowerShot G3 X:

Professionelle kontrolknapper hjælper dig med at udtrykke din kreativitet. En stor LCD-touchscreen, der kan vippes, med høj opløsning (1.620.000 punkter) og et omfattende udvalg af kontrolhjul og tilpasningsmuligheder giver dig kontrollen, så du kan udtrykke din kreativitet. Brug Touch AF til at få præcis og jævn pull focus i film, og få direkte adgang til vigtige indstillinger med den betjeningsvenlige objektivkontrolring. Understøttelse af RAW-filer, indbygget ND-filter og bulb-eksponering øger dine kreative muligheder.

Optag som en professionel under alle forhold. Hurtig autofokus og kontinuerlig optagelse ved 5,9 billeder/sek. gør det muligt at indfange endnu mere action. Hvis du ønsker betjening som på et digitalt spejlreflekskamera, kan du også montere en elektronisk søger med høj opløsning. Løft din kreativitet til nye højder, og leg med belysningen med Canon Speedlite-flashenheder og objektivfiltre.

Optag i alt slags vejr. Det er nemt at indfange action i hurtig bevægelse med hurtig autofokus og kontinuerlig optagelse ved 5,9 billeder/sek., og du kan fortsætte optagelsen i al slags vejr takket være det støv- og stænktætte kamerahus.

Udvid din kreativitet. Løft din kreativitet til nye højder med et omfattende udvalg af tilbehør, herunder en elektronisk søger med høj opløsning og EOS Speedlite-flashenheder.
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure