Bingo Foto
Canon PowerShot SX720 HS - Black
Kr. 2499,00
Dette effektive kamera i lommeformat er den ideelle rejseledsager, der lader dig komme tættere på fjerne detaljer med en kæmpe 40x optisk zoom. En intelligent optisk billedstabilisator med Power IS sikrer skarpe og stabile billeder, særligt ved lang zoom. Følg fjerne motiver, og nyd optimale billeder med Zoom Framing Assist. Optag nemt realistiske film i Full HD 60p med et enkelt tryk på en knap, og hold optagelserne jævne og stabile ved fuld zoom, eller mens du løber, med den 5-aksede dynamiske billedstabilisator og Auto Level. Optag videoklip af 4, 5 eller 6 sekunders varighed med sjove afspilningsmuligheder ved hjælp af Short Clip Movie, eller brug Story Highlights til at redigere fotos og videoklip til et filmalbum på en intelligent måde.Tilslut og del - Wi-Fi* med Dynamic NFC giver dig mulighed for at oprette og dele til kompatible mobile enheder med et enkelt tryk. Optag flotte fotos af dyr i naturen eller selfies med trådløs fjernoptagelse, og brug GPS via mobil til at holde styr på, hvor billederne blev taget, mens Image Sync automatisk sikkerhedskopierer nye billeder til cloud-tjenester som f.eks. Canons irista.

Perfekt - dag og nat - Nyd flotte, knivskarpe og klare optagelser uanset lysforhold takket være HS System, der kombinerer en CMOS-sensor på 20,3 Megapixel med en effektiv DIGIC 6-processor. Indfang spontane øjeblikke med hurtig, præcis 0,11 sek. autofokus og vedvarende kontinuerlig optagelse med 5,9 billeder/sek. Fotografér, se og del nemt med den store LCD-skærm (3,0-typen) med høj opløsning (922.000 sRGB-pixels).

Enkelt eller avanceret - Tag næste skridt inden for kreativ fotografering med fuld manuel kontrol over eksponering og manuel fokus med MF Peaking, så du kan få det hele med og fokusere perfekt. Du kan også bare pege og skyde med Hybrid Auto, som vælger de perfekte kameraindstillinger for dig. Brug Creative Shot til at optage det samme motiv på en række forskellige kunstneriske måder.

* Wi-Fi-forbindelse og -funktioner afhænger af model og område.
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure