Bingo Foto
Canon EOS 1300D + 18-55mm III + taske og 8 gb
Kr. 2889,00
Optag ubesværet karakteristiske billeder i spejlreflekskamerakvalitet og Full HD-film med Canon EOS 1300D med 18,0 Megapixel. Del øjeblikkeligt ved hjælp af Wi-Fi og tilslutning til din mobile enhed med NFC. Optag minderige, atmosfærefyldte billeder i svagt lys med et stort ISO-følsomhedsområde fra ISO 100 til 6400 (kan udvides til ISO 12800), hvilket reducerer behovet for at bruge flash, så du kan indfange den naturlige stemning for hvert eneste værdifulde øjeblik. Lav iøjnefaldende portrætter, der fremhæver dit motiv imod en baggrund med blød sløring, takket være den lave dybdeskarphed, som du opnår med et digitalt spejlreflekskamera. Optag fremragende billeder med de detaljer, farver og kontraster, præcis som du husker dem, takket være DIGIC 4+-processoren. Leveres med det originale EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III som er et kompakt og prisfornuftigt standard zoomobjektiv uden billedstabilisator.

Medfølgende tilbehør: Bred rem (EW-300D), lithium batteri (LP-E10), oplader (LC-E10E), USB-kabel, dæksler til hus og objektiv, software og brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske, hukommelseskort og beskyttelsesfilter!


Yderligere information om Canon EOS 1300D:

Overfør, gem og nyd dine fotos og film på Canon Connect Station CS100 for nem deling på et HD-tv eller de sociale medier og online fototjenester som irista.

Biograflignende Full HD-film - Optag utroligt detaljerede og biograflignende Full HD-film takket være det digitale spejlreflekskameras dybdeskarphed der sikrer, at motivet står skarpt, mens baggrunden er smukt sløret.

Tag det roligt, eller tag kontrol - Lad Scene Intelligent Auto gøre arbejdet for dig, og tag fantastiske billeder uden at du skal bekymre dig om indstillingerne. Når du er klar, kan du sætte din kreativitet på prøve med fuld manuel kontrol.

Komponér og se dine billeder uden besvær - Komponér dine billeder uden besvær ved hjælp af den optiske søger og se resultaterne med det samme på den brugervenlige, 7,5 cm (3,0") LCD-skærm med en opløsning på 920.000 punkter.

Let at bruge til alle motivtyper - Brug den indbyggede funktionsvejledning til nemt at navigere rundt i kameraets menusystem, og lær mere om dit kamera, når du bliver mere selvsikker.
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure