Bingo Foto replika ure
Canon 70-300mm 4.0-5.6 IS USM (EF)
Kr. 3999,00
Et telezoom med billedstabilisering til en fornuftig pris. Avanceret teknologi til billedstabilisering (IS) i tre trin gør Canon EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM til et ideelt telezoom til optagelser ved svag belysning og ved langsomme lukkerhastigheder uden at forårsage kamerarystelser. Det kraftfulde, men prisfornuftige Canon EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM vil appellere til natur- og sportsfotografer, der ønsker at opnå skarpere billeder ved håndholdt optagelse. Når det monteres på et EOS-kamera med en sensor i APS-C-størrelse, giver objektivet en synsvinkel, der i store træk svarer til et 112-480mm objektiv på digitalt spejlreflekskamera med fuld ramme.

Features

Objektivkonstruktion: 15 elementer i 10 grupper

Diagonalt synsfelt: 32° 11' - 8° 15'

Fokusjustering: Roterende frontgruppe-forlængersystem med USM

Mindste fokuseringsafstand: 1,5 m

Zoom-system: Roterende type

Filterstørrelse: 58 mm


Billedstabilisering: EF 70-300mm f/5-5,6 IS USM indeholder en tre-trins billedstabilisering (IS), der gør det til det perfekte objektiv til håndholdt optagelse. Lukkerhastigheder, der er op til tre gange langsommere, end det normalt ville være muligt, kan bruges uden nogen synlig forøgelse af billedslør. Når der panoreres vandret, kan IS-systemet indstilles til kun at korrigere for uønskede lodrette rystelser, og systemet deaktiveres, når kameraet monteres på et stativ.

UD-objektivelement: Et UD-glasobjektivelement (Ultra-low Dispersion) korrigerer kromatiske afvigelser og leverer høj opløsning og kontrast i hele zoomområdet. Der er udelukkende anvendt miljøvenligt, blyfrit glas i konstruktionen af objektivet.

Super Spectra-belægning: Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Behagelig baggrundssløring: En næsten helt cirkulær blænde, der styres elektromagnetisk, giver områder, der er ude af fokus, et blødere og mere ensartet udseende og fremhæver motiver i fokus mod en sløret baggrund.

Ultrasonisk fokusering: En ultrasonisk motor driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.