Bingo Foto replika ure
Panasonic Lumix TZ70 - Silver
Kr. 1899,00
At rejse udvider din horisont, LUMIX TZ70 fanger detaljerne. Fotografer storslåede landskaber på lang afstand, og zoom ind for at udforske de fine detaljer. Panasonic Lumix TZ70 er konstrueret til at klare både stærkt og svagt lys med perfekte resultater. Det er kameraet, som følger dig på ekspeditioner til verdens ende. Panasonic Lumix TZ70 tager dig hele vejen til begivenhedernes centrum. Objektivet er et 24 mm Leica DC Vario-Elmar med 30 x optisk zoom, så du altid vil kunne komme tæt på motiver, der vækker din interesse. Svagt lys er ofte en udfordring for mange kameraer, men LUMIX TZ70 har en ny højfølsom MOS-sensor med større pixel, som sammen med billedprocessoren Venus Engine kan klare dårligt oplyste miljøer. Selv i svagt lys får du billeder med tydeligere detaljer og mindre støj. Hvor vejene end fører dig hen, og hvilke udfordringer lyset end medfører, vil du opdage fordelene ved kameraets Live View-søger. Den giver dig et klart og tydeligt billede i situationer, hvor LCD-skærmen kan være vanskelig at bruge. En sensor registrerer, når du flytter kameraet op til øjet og skifter automatisk om fra skærmen til søgeren. Den høje opløsning på 1,166 mio. punkter og næsten 100 % farvegengivelse sikrer dig en suveræn visuel kontrol over billedkompositionen under alle lysforhold.

Medfølgende tilbehør: Håndledsrem, lithium batteri (DMV-BMC13E), ladeadapter, USB-kabel samt brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske og hukommelseskort.


Yderligere information om Panasonic Lumix DMC-TZ70:

Tag kontrol med kontrolringen - Kontrolringen gør det nemmere at foretage manuelle indstillinger af vigtige funktioner som eksponering, zoom og fokus. Du kan koncentrere dig om at finde den rigtige lukkertid med den anden hånd. Den intuitive disposition, præcise fokusering og lydløse, bløde gang giver dig total kontrol over hvert billede og videoklip.

Indbegrebet af et rejsekamera - LUMIX TZ70 er det perfekte kamera til enhver destination. Kameraet har alle de funktioner, du har brug for til at udforske verden. Fra grundlæggende strukturer til de fineste farvenuancer – TZ70 hjælper dig med at fange dine motiver uanset lysforholdene. Det kompakte format gør det muligt at have kameraet tilgængeligt, hvor det er hurtigt at tage frem – i en lomme eller taske. Så uanset hvor du skal hen, er LUMIX TZ70 klar til at fange alle detaljer.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.