Bingo Foto
Panasonic Lumix TZ100 - Black
Kr. 4199,00
LUMIX TZ100 - den ultimative rejsepartner - Der er ikke noget som følelsen af frihed. Udforsk verden, og forevig hvert øjeblik med et kamera, der følger med dig. Uanset om du er i en travl by eller ude i den rolige natur, betyder den kraftfulde 1" sensor med 10x zoom og høj ydelse, at det aldrig har været nemmere at forevige rejseminder. Lille størrelse, stort eventyr - LUMIX TZ100 er designet med perfekt balance mellem ydeevne og funktioner. Et krystalklart objektiv fra LEICA matcher det kompakte format. Farvel til bøvlede kameratasker og tungt udstyr - ydelse og kompakthede i perfekt harmoni.

Billeder dag og nat - Bare fordi solen er gået ned, behøves dit kamera ikke gøre det. Tag billeder hele natten med den kraftfulde 2,5 cm MOS-sensor med 20 MP i TZ100. Flere detaljer, mere farve og større klarhed - selv ved svagt lys.
Suveræne billeder er tættere på, end du tror - Når du ikke kan komme tættere på, hjælper LUMIX TZ100-kameraets kraftfulde 10x optisk zoom dig med at få det perfekte billede. Den kraftfulde zoom, der er udstyret med det verdenskendte LEICA DC ELMARIT-objektiv, giver suveræn fleksibilitet fra 25 til 250 mm brændvidde. Perfekt til at få det hele med, både nært og fjernt.

Tag billedet nu, fokuser senere - Forestil dig, at du kunne beslutte præcist, hvad der skal være i fokus, selv efter du har taget billedet. Med funktionen Post Focus i LUMIX TZ100 er dette muligt. Tag billedet, se det, og tryk på den del af det, som du vil gøre skarp. Det enkelt, uforligneligt, og det hele findes i TZ100.

4K-video. Livet i levende detaljer - Takket være 4K-video kan du med TZ100 optage din rejse i op til 4 gange så høj kvalitet som Fuld HD. Mere spænding, flere detaljer og endnu flere minder at se tilbage på - igen og igen.

Aldrig et mistet øjeblik med 4K-foto - Takket være 4K-teknologien i TZ100 kan du med 4K-foto indfange det perfekte øjeblik i en 30 fps og udvælge det bedste foto efter optagelsen. Optag, vælg og gem. Med 4K-foto i kameraet kan du forevige øjeblikke, der ikke må gå tabt.

Se det hele - Nogle gange kan skarpt sollys gøre selv de mest lysstærke kameraskærme svære at se. LUMIX TZ100 har en Live View-søger, der tænder automatisk, når du løfter kameraet op til dit øje, så du kan se alle detaljer og tage det perfekte billede.

Funktioner:

•3" (1.040k punkter) touch-skærm

•5 AXIS HYBRID O.I.S og Level Shot-funktioner

•10bps Burst Shoot mode (fuld opløsning – 5bps med AF)

•“Face/eye tracking” AF

•Indbygget RAW-bearbejdning

•Wide Panorama-funktion

•Styr kameraet og fotografer trådløst med app'en Panasonic Image
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure