Bingo Foto replika ure
Canon Speedlite 320EX
Kr. 1599,00
Med Wireless Slave-teknologi, et reflekterende svinghoved og en konstant LED-lyskilde til videoarbejde åbner Canon Speedlite 320EX op for nye kreative muligheder for EOS-fotografer. Selvom Speedlite 320EX ikke vejer meget og er bærbar, har den et guidenummer på 32 (m, ISO 100), hvilket giver den nok styrke til at oplyse store områder og motiver på lang afstand. Med en indbygget kontinuerlig LED-lyskilde er Speedlite 320EX lige så nyttig til videooptagelse med lav belysning som til stillbilleder.

Vigtigste egenskaber:

Guidenummer 32 (m, ISO100)

Kompakt letvægtsdesign

Reflekterende blitzhoved med sving og med 24mm og 50mm zoomindstillinger

Integreret LED-videolys

Wireless slave til off-kamera TTL-blitz

Knappen Fjernudløsning

Hurtig, lydløs genopladningReflekterende blitzhoved, der kan svinge og zoome - Blitzhovedet på Speedlite 320EX kan hæves 90 grader og roteres til venstre og højre, hvilket giver et indirekte blitzlys på vægge og lofter og dermed et blødere og skyggefrit udseende. Vinklen på belysningen kan zoomes, så den passer til visningsvinklen på et 24 eller 50mm objektiv.

Nemt at anvende off-kamerablitz - Canons Wireless Slave-funktionalitet sikrer, at Speedlite 320EX er lige så nem at bruge i off-kamera som i hotshoe, hvilket åbner op for uanede mængder af belysningsmuligheder.

Fjernoptagelse - Eksperimenter hurtigt og nemt med forskellige belysningspositioner ved hjælp af knappen Fjernudløsning for at fjernudløse kameraet fra helt op til 5 m afstand, mens du justerer belysningen.

Hurtig, lydløs betjening - Fire AA/LR6-batterier betjener Speedlite 320EX, hvilket giver mulighed for en lydløs genopladning efter en fuld afladning på blot 2,3 sekunder.
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.