Bingo Foto
Canon EOS 100D + 18-55mm 3.5-5.6 III
Kr. 2899,00
½Canon EOS 100D - Et kamera, du ikke vil give slip på. Et lille og hurtigt digitalt spejlreflekskamera til at tage med overalt. Canon EOS 100D med 18 Megapixel leverer fremragende billeder og video og har en optisk søger og intuitiv kontrol via touchscreen. Du kan optage videofilm i Full-HD og med et nyudviklet autofokus system har du motivet i fokus hele tiden - også selvom det bevæger sig. Leveres med det originale EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 III som er et kompakt og prisfornuftigt standard zoomobjektiv uden billedstabilisator.

Er dette kamera ikke på lager når du bestiller, er leveringstiden typisk kun 2-3 dage, da det normalt er lagervare på vores fjernlager.

Medfølgende tilbehør: Bred rem, lithium batteri (LP-E12), oplader (LC-E12E), USB- og AV-kabel, dæksler til hus og optik, software og brugsanvisning på dansk. Husk at der IKKE medfølger taske, hukommelseskort og beskyttelsesfilter!


Yderligere information om Canon EOS 100D:

Canon EOS 100D er et hurtigreagerende digitalt spejlreflekskamera, der indeholder masser af funktioner, og som er lille og let nok til at tage med overalt. Det ideelle kamera til at dokumentere din livsstil. Optag billeder med 18 Megapixel opløsning og Full HD-video overalt, og nyd den fantastiske ydeevne, selv i dårligt lys: en maksimal ISO-følsomhed på 12800 (kan udvides til ISO 25600) giver dig mulighed for at optage billeder, der er næsten fri for støj, men fulde af stemning.

Nemt og sjovt at bruge - Komponér dine billeder ved hjælp af en klar, hurtigreagerende optisk søger, eller brug 7,7 cm (3,0") 3:2 Clear View II TFT-touchscreenen med 1.040.000 punkter til at betjene kameraet. Du kan navigere i menuer, se billeder og endda fokusere og optage ved at trykke, bladre og knibe.

Enkel betjening - fantastiske resultater - Canons Scene Intelligent Auto-teknologi analyserer motivet og indstiller automatisk de mest passende kameraindstillinger. Og efterhånden som din fotografering udvikler sig, vil en indbygget funktionsguide lære dig, hvordan du får mest muligt ud af kameraet.

Optag film i Full HD - Optag video i høj kvalitet med en opløsning på op til Full HD (1080p). Tag kontrol over eksponering, fokusering, lyd og meget mere, eller brug Video Snapshot-funktionen til at anvende redigerede filmsekvenser i kameraet. Hybrid CMOS AF II giver mulighed for kontinuerlig fokusering under optagelse, ideelt til at fastholde skarpheden på motiver i bevægelse.

Indfang begivenhederne - Spor og optag motiver i hurtig bevægelse med 4 bps, og drag fordel af ni AF-punkter for at fokusere hurtigt og nøjagtigt, selvom motivet ikke befinder sig midt i billedet.

Sådan tager du dit næste kreative skridt - Udtryk din kreativitet med et af EOS 100D's Kreative filtre. Extra Effect Shot optager et filtreret og et ufiltreret billede samtidig. Vælg mellem Kornet sort /hvid, Legetøjskameraeffekt, Miniatureeffekt og mange flere, og se effekten af hvert filter, før du optager.

En funktion til alt, hvad du optager - Temabaserede motivprogrammer vælger automatisk de rigtige kameraindstillinger til det motiv, du fotograferer. Vælg mellem Portræt, Landskab, Sport, Børn, Mad og meget mere. Og når du er klar, kan du gå videre til metoden Creative Auto for at få mere kontrol over faktorer som baggrundssløring via et intuitivt interface.

Velkommen til EOS-systemet - Udnyt det omfattende udvalg af objektiver, tilbehør og flashenheder i EOS-systemet
 
 
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
Links replika ure replika ure rolex replica ure