Bingo Foto replika ure
Canon EOS 80D + 18-135mm 3.5-5.6 IS STM
Kr. 9999,00
Udnyt dit kreative potentiale - Canon EOS 80D er hurtigt, med intuitiv betjening og innovative teknologier dcer hjælper dig til at blive bedre på alle områder af fotografering og videooptagelse. Optag lynhurtig action med 7 billeder/sek. kontinuerlig optagelse og et hurtigt AF-system med 45 punkter af krydstypen, der giver den højeste nøjagtighed ved en række forskellige lysforhold og med et bredt udvalg af objektiver. Du kan tage stemningsfulde, levende og detaljerede billeder i enhver situation takket være APS-C CMOS-sensoren på 24,2 Megapixel og RGB+IR-målesensoren på 7.560 pixels, der giver dig præcise eksponeringer. Et stort ISO-følsomhedsområde på ISO100-16000 og Registrering af flimmer giver fantastiske resultater i svagt lys og ensartet eksponering under flimrende kunstig belysning. Leveres med Canon 18-135mm 3,5-5,6 STM IS som giver glidende, lydløs autofokusering til film, og med Dynamic Image Stabilizer der reducerer vibrationer i videooptagelser.

Hav fuld kontrol, og udvikl dine fotograferingsteknikker - Med den intelligente søger med 100 % dækning kan du se alt i billedrammen, mens du komponerer dit billede, og øjeblikkeligt se optagelsesindstillingerne. Udforsk kreative optagelsesvinkler, og nyd den intuitive betjening med den store 7,7 cm LCD-touchscreen, der kan vippes og drejes. Du kan også bruge touchscreenen til at optage actionfyldte scener vha. Live View ved 5 billeder/sek. med kontinuerlig autofokus.

Gør dine film bedre - Optag film i Full HD 60p med mulighed for at skabe jævne action-sekvenser eller slow motion-effekter i MP4-format med et udvalg af billedhastigheder. Dual Pixel CMOS AF giver et effektivt autofokussystem til sporing af motiver i bevægelse, mens Timelapse-film, HDR og kreative filtre giver dig mulighed for at skabe specialeffekter på kameraet.

Nem deling og fjernoptagelse - NFC* Og Wi-Fi* gør det nemt at tilslutte og betjene kameraet og fjernoptage film og fotos med kameraet ved hjælp af Camera Connect-app'en på kompatible smartphones og tablets. Du kan også bruge EOS Utility-programmet på din Mac eller pc til at fjernoptage. Du kan bruge Wi-Fi og NFC til at overføre til Canon Connect Station eller printe dine billeder med kompatible printere.

* Ved brug med kompatible enheder
 
 
fivestarurgentcare
Bingo Foto     •     Frederikssundsvej 57     •     2400 København NV     •     Telefon: 38 10 78 78     •     CVR: 29 97 49 26
.